Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Stöd och utbildning

Vision erbjuder olika former av stöd till dig som är ordförande. Du är aldrig ensam i ditt uppdrag.

Stöd och tips

Vision Direkt ger råd och stöd när du behöver det och finns tillgängliga alla vardagar mellan 8 och 20.

Kontakta Vision

Som ordförande får du också särskilda nyhetsbrev med stöd och tips. De innehåller ofta viktig information så försök ta dig tiden att läsa dessa.

Utbildning

Har du gått Visions ordförandeutbildning? Utbildningen vänder sig till dig som är ny ordförande i en avdelning, sektion eller klubb med max ett till två års erfarenhet.

Ordförandeutbildning

Vet du vilka utbildningar som de övriga i styrelsen har gått? Ta gärna tid på ett styrelsemöte till att se över vilka utbildningar som finns, och vad ni själva behöver fylla på med för kunskap. Vision erbjuder ett stort utbud av utbildningar.

Utbildningar för förtroendevalda

E-utbildningar för förtroendevalda

Nätverk

Vad har du för nätverk? Som ordförande kan det vara skönt att regelbundet kunna diskutera och träffa andra i samma roll. Kolla upp vilka träffar som erbjuds genom ditt center, och vilka nätverk det finns för ditt uppdrag.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar