Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ställ frågan - rekrytera medlemmar

För att nå resultat och hålla vårt löfte till medlemmarna – att de ska få ut så mycket som möjligt av sitt arbetsliv – måste Vision fortsätta att växa och stärka vårt inflytande. Att vi blir fler och starkare i våra yrkesgrupper är själva grunden för att kunna göra skillnad.

För att nå dit ska vi ställa frågan om medlemskap till alla som inte redan är med och särskilt jobba med att vara relevanta för nyutexaminerade och nyanställda samt utifrån ett yrkesperspektiv. Antalet anställda på Visions område ökar och vi har en stor potential att växa!

Visions medlemmar representerar över 4000 yrkestitlar. De flesta som arbetar inom kommun, region, privata bolag och kyrkan kan vara med i Vision.

Ställ frågan!

Här finns tips och information som är bra när du ska ställa frågan om medlemskap. Vilka ska du fråga idag? 

Tips för rekryteringen

Obs! Logga in för att se alla tips och verktyg.

Värva med Vision-appen

Använd Vision-appen för att värva nya medlemmar!

Skicka in förslag till Medlemstipset

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Står du eller din avdelning/klubb på prispallen nästa år?

Save the date! 10-11 februari 2022 är det åter dags för Rekryteringsdagen och galan. Det är tillfället då vi uppmärksammar rekryteringsstjärnor runt om i landet och utbyter erfarenheter. Är det du som...

De är vinnarna i årets rekryteringsstjärna

Känner du någon som du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra för sitt engagemang och goda rekryteringsarbete för Vision? Kanske hen har chans att koras till Årets rekryteringsstjärna. Nu är...

Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan 2020

Årets Rekryteringsdag och Rekryteringsgala är över. Tack för fantastiska dagar. Här kan ni ta del av alla goda rekryteringstips, se bilder och filmer från dagarna.

Visions Rekryteringsdag

Under den här inspirationsdagen samlas ett urval av Visions eldsjälar för utbyta idéer och hitta ny kraft i rekryteringsarbetet framåt. Goda erfarenheter utbyts och vi lär oss mer av varandra.

Rekryteringscoachen ger dig stöd

På Visions regionala center finns anställda rekryteringscoacher, som kan underlätta för dig när du ska rekrytera medlemmar. De rekryterar nya medlemmar tillsammans med förtroendevalda ute på arbetsplatserna, och du kan alltid fråga om råd om du undrar något.

Engagemanskiosken: Fullt med idéer

I Engagemangskiosken finns färdiga koncept och idéer kring hur du kan rekrytera medlemmar på din arbetsplats. Så här kan du ställa frågan. Hur rekryterar man chefer? Och mycket annat. Du kan också dela med dig av dina bästa tips!

Nu blir det enklare att rekrytera på Mina sidor

Med den nya funktionen "Rekrytering" på Mina sidor blir det enklare att jobba med rekrytering av nya medlemmar till din avdelning eller klubb. Du som förtroendevald kan nu själv skapa, redigera och...

Dataskyddsförordningen – för dig som förtroendevald

Från den 25 maj 2018 gäller Dataskyddsförordningen (GDPR) i Sverige med regler kring hur vi får hantera personuppgifter. Det påverkar hur du kan hantera uppgifter i ditt fackliga uppdrag. Här finns...

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1690 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum