×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Värva kollega - få presentkort + present!

Fråga dina kollegor om de vill gå med i Vision! Till och med 30 september får du en presentcheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar! Din kollega får en likadan check och dessutom tre månader utan medlemsavgift! Som grädde på moset får du även en användbar reflexsele!

Mallar till utskick till nyanställda

Ett enkelt sätt att nå nyanställda som du kanske inte har möjlighet att träffa direkt när de börjar, är att skicka ett personligt mejl. Här är förslag på hur du kan skriva till både befintliga och potentiella medlemmar och förslagsmallar till andra mejl.

Engagemang och inkludering!

Nu växlar vi upp takten i arbetet med engagemang och inkludering för förtroendevalda och medlemmar. Målet är att fler ska känna att förbundet välkomnar just dem som förtroendevalda och att fler ska känna sig inkluderade.

Affischgeneratorn

Nu kan du som förtroendevald ta en bild av dig själv, berätta om din fackliga framgång och fixa din egen kampanjaffisch med hjälp av Affischgeneratorn! Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

sep 22
Ombud/skyddsombudsträff Piteåavdelningen
Sista anmälningsdag
22 sep 2021 23:59
Plats
sep 23
Verksamhetsplaneringsdag 2021
Sista anmälningsdag
21 sep 2021 08:00
Plats
sep 24
Webbinarie - KOM-KR - Tillfälle 2
Sista anmälningsdag
24 sep 2021 08:00
Plats
sep 28
Ombudsträff Nära vård
Sista anmälningsdag
23 sep 2021 23:59
Plats
sep 28
Ombudsträff, sektion 02
Sista anmälningsdag
24 sep 2021 23:59
Plats
sep 29
Nätverksträff Sekreterare tillhörande Visions Center i Västerås
Sista anmälningsdag
26 sep 2021 23:30
Plats

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum