Medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Bli medlem i Vision - tre månader utan kostnad!

Är du chef?

Som chef är du välkommen till Vision! Genom Vision Chef är du med i Sveriges största chefsförbund inom välfärden. Vi kan din bransch och dina förutsättningar.

Din inkomstförsäkring

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Extra bra att ha i oroliga tider och om du skulle bli av med arbetet. 

Få svar Direkt!

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet kan du vända dig till oss. Vi finns till för både medarbetare och chefer. Hör av dig till Vision Direkt med alla frågor om ditt jobb.

Vi finns på din arbetsplats

Vision har lokala ombud och förtroendevalda på de flesta arbetsplatser. Förmodligen finns en lokal fackklubb på din arbetsplats som i sin tur tillhör en avdelning. Det är till din lokala organisation du i första hand ska vända dig om du har funderingar, behöver stöd eller har förslag på förbättringar på den egna arbetsplatsen. Att vi finns nära är en av våra största styrkor!

Hitta avdelning/klubb

Värde i vardagen

Få ut ännu mer av ditt medlemskap genom att använda våra rabatter. Vi har förhandlat fram bra erbjudanden på en rad saker, till exempel bolån, tågresor och böcker.

Maxa din karriär

Vision finns med dig genom hela ditt yrkesliv. Vi erbjuder bland annat granskning av din jobbansökan, karriärsamtal och intervjuträning helt kostnadsfritt.

Vad kostar det?

När du går med i Vision för första gången är de första tre månaderna kostnadsfria. Efter det betalar du en månadsavgift som är baserad på din inkomst. Läs mer och se vad din avgift blir här.

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

  • Premie när du värvar

Medlemsutbildningar

Du som är medlem kan gå våra digitala medlemsutbildningar.

Till utbildningarna

Allt om lön!

Vi vet att lön är viktigt. Det är en morot som ska belöna gott arbete och sättas utifrån ditt ansvar och just din prestation. En väl fungerande löneprocess med lönesamtal med din chef är A och O. Vi har samlat det du behöver för att förbereda dig. Hos oss hittar du lönestatistik, tips och även personlig lönecoachning med våra rådgivare.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar