Medlem

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Bli medlem – 3 månader utan kostnad

  • Inflytande på jobbet
  • Stöd och råd i oroliga tider
  • Förstklassig inkomstförsäkring

Är du chef?

Som chef är du välkommen till Vision! Genom Vision Chef är du med i Sveriges största chefsförbund inom välfärden. Vi kan din bransch och dina förutsättningar.

Din inkomstförsäkring

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Extra bra att ha i oroliga tider och om du skulle bli av med arbetet. 

Få svar Direkt!

Oavsett vad du behöver hjälp med på jobbet kan du vända dig till oss. Vi finns till för både medarbetare och chefer. Hör av dig till Vision Direkt med alla frågor om ditt jobb.

Vi finns på din arbetsplats

Vision har lokala ombud och förtroendevalda på de flesta arbetsplatser. Förmodligen finns en lokal fackklubb på din arbetsplats som i sin tur tillhör en avdelning. Det är till din lokala organisation du i första hand ska vända dig om du har funderingar, behöver stöd eller har förslag på förbättringar på den egna arbetsplatsen. Att vi finns nära är en av våra största styrkor!

Hitta din avdelning eller klubb

Värde i vardagen

Få ut ännu mer av ditt medlemskap genom att använda våra rabatter. Vi har förhandlat fram bra erbjudanden på en rad saker, till exempel bolån, tågresor och böcker.

Maxa din karriär

Vision finns med dig genom hela ditt yrkesliv. Vi erbjuder bland annat granskning av din jobbansökan, karriärsamtal och intervjuträning helt kostnadsfritt.

Vad kostar det?

När du går med i Vision för första gången är de första tre månaderna kostnadsfria. Efter det betalar du en månadsavgift som är baserad på din inkomst. Läs mer och se vad din avgift blir här.

Medlemsutbildningar

Du som är medlem kan gå våra digitala medlemsutbildningar.

Till utbildningarna

Allt om lön!

Vi vet att lön är viktigt. Det är en morot som ska belöna gott arbete och sättas utifrån ditt ansvar och just din prestation. En väl fungerande löneprocess med lönesamtal med din chef är A och O. Vi har samlat det du behöver för att förbereda dig. Hos oss hittar du lönestatistik, tips och även personlig lönecoachning med våra rådgivare.

Bli medlem – 3 månader utan kostnad

  • Ett fackförbund som gör skillnad!
  • Stöd och råd i oroliga tider
  • Förstklassig inkomstförsäkring

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss