Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • En kvinna och en man samtalar.
    Kan du också vara med i Vision? Välkommen!

Vilka kan vara med i Vision?

De flesta som arbetar som chef eller tjänsteman inom kommun, region, privata bolag och kyrkan kan vara med i Vision. Du kan vara med oavsett om du är tillsvidareanställd, visstidsanställd eller projektanställd, och oavsett om du jobbar heltid eller deltid.

Sök på din yrkestitel och se om du också kan gå med!

Vision representerar över 4000 yrken

Nästan alla yrkesgrupper på arbetsplatsen kan vara med i Vision. Våra medlemmar representerar över 4 000 yrken.

Vi organiserar bland annat socialsekreterare, administratörer, behandlings­assistenter, medicinska sekreterare, bistånds­bedömare, ekonomer, projekt­ledare, kommunikatörer, pedagoger, handläggare, it-tekniker, ingenjörer, präster och tandsköterskor.

Gå med i Vision idag!

Vision Chef

Är du chef kan du också vara med hos oss! Med 15 000 chefsmedlemmar är Vision Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet. 

Vision Chef

Det är viktigt att välja rätt fackförbund 

Det är viktigt att du är med i rätt fackförbund utifrån vad du jobbar med. Här kan du läsa om varför och vad som kan påverkas av din fackliga tillhörighet.

Vikten av att vara med i rätt fackförbund

Har du frågor? Kontakta oss!

Kontakta oss om du vill veta mer om Vision.

Kontakta Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Vi erbjuder

En vass inkomstförsäkring, stöd i karriären och schysta medlemsförmåner.

Bli medlem nu

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss