×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Min chefsdröm började redan på fotbollsplanen
    Nedad Fatic Enhetschef Trollhättan
  • Min chefsdröm är att vara en engagerad, inspirerande och närvarande chef för mina medarbetare.
    Anneli Tellmo Ljung Avdelningschef

Bli medlem nu

Bli medlem

Chefen i fokus

Hård kritik efter ett beslut – hur ska jag agera?

En förändring som jag har fattat beslut om har slagit fel, kritiken mot mig är nu massiv, hur ska jag agera?, undrar en läsare.

Fortsätt läsa

Vad gäller när det saknas kollektivavtal på jobbet?

Hur funkar det när det inte finns något kollektivavtal?, undrar en läsare. Chef Direkt svarar.

Fortsätt läsa

Så hanterar du ovaccinerade

Får jag som chef fråga om en medarbetare tagit covid-vaccin eller inte? Kan jag omplacera personen, eller till och med avsluta anställningen? Många nya typer av frågor har uppstått i och med pandemin. Visions biträdande förhandlingschef reder ut vad som gäller.

Fortsätt läsa
Vårt frågeforum