Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Min chefsdröm är att vara en engagerad, inspirerande och närvarande chef för mina medarbetare.
    Anneli Tellmo Förbundsdirektör
  • Min chefsdröm började redan på fotbollsplanen
    Nedad Fatic Enhetschef Trollhättan

Bli medlem nu - tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Chefen i fokus

Elisabeth Helgé är Årets Chef i fokus 2022

Nu är det klart vem som kammar hem priset Årets Chef i fokus 2022. Grattis Elisabeth Helgé, enhetschef inom LSS i Hedemora.

Fortsätt läsa

Dyrt att avsluta chefstjänster efter vaccinfall

4,1 miljoner kronor. Så mycket kostade det Upplands Väsby kommun att avsluta två chefers tjänster efter att cheferna gått före i vaccinationskön, skriver Mitt i.

Fortsätt läsa

Kan en chef beordra en sjuk medarbetare?

"Min chefskollega har be­ordrat en sjukskriven medarbetare att arbeta. Kan kollegan verkligen kan göra så?", undrar en läsare.

Fortsätt läsa
Frågor & svar