Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Boka lokal i förbundshuset

Visions nyrenoverade förbundshus ligger på Kungsgatan i Stockholm. Vi är stolta över att äntligen kunna öppna upp våra fräscha lokaler för medarbetare och förtroendevalda!

Du hittar huvudentrén till förbundshuset på Kungsgatan 28 A.

Välkomna!

Boka lokal

Vi är stolta och glada över våra fina luftiga lokaler och hoppas att du också ska ha nytta av dessa. På plan 1 och 4 i förbundshuset kan du som förtroendevald boka lokal för till exempel ett medlems- eller styrelsemöten.

Plan 1

Rummen på plan 1 delar Vision med de andra hyresgästerna i byggnaden. De går att boka mot en kostnad genom att mejla reception@kungsgatan28a.se.

På plan 1 finns ett större rum, Visionssalen, som rymmer cirka 100 personer (biosittning). Lokalen passar för större sällskap eller evenemang. På plan 1 finns även två mindre mötesrum: Lund för 20 personer och Kalmar för 8 personer (vid bord).

Plan 4

På plan 4 finns flera olika konferensrum som går att boka utan kostnad: Norrköping som rymmer 30 personer, Skövde för 20 personer, Oskarshamn för 10 personer, Katrineholm för 10 personer och även två mindre rum för 8 personer. Du kan boka rum på plan 4 genom att mejla till rumsbokning@vision.se.

Boka mat och dryck

Mat och dryck kan beställas och levereras till Kungsgatan mot en avgift på 250 kronor. Minsta summa att beställa för är 300 kronor och beställningen ska göras minst två arbetsdagar i förväg. Du beställer genom att mejla till reception@kungsgatan28a.se och du behöver ange vilket rum och vilket plan du har bokat.

Bara enklare förtäring gäller på plan 4, det vill säga inte varm mat. Ni dukar fram beställningen själva.

Utse en mötesvärd

Om ni är en grupp som har bokat ett rum på plan 4 ska ni utse en person som mötesvärd. Det innebär att hen får en tagg till entrén i receptionen mot uppvisande av legitimation. Taggen kan användas för att öppna entrédörren från 8. Den som är värd har ansvar för gruppen under hela er vistelse och hjälper till vid in- och utpassering.

När ni är klara för dagen (senast 16.15) ska ni ställa i ordning rummet och plocka undan efter er. Taggen ska lämnas senast 16.30 till receptionen på plan 1. 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar