Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Boka lokal i förbundshuset

Visions nyrenoverade förbundshus ligger på Kungsgatan i Stockholm. Vi är stolta över att äntligen kunna öppna upp våra fräscha lokaler för medarbetare och förtroendevalda!

Adress: Du hittar huvudentrén till förbundshuset på Kungsgatan 28 A.

Besökare till förbundshuset

För tillfället är entrén till Kungsgatan stängd för besökare och vi hänvisar till entrén vid Brunnsgatan 23. Om du ska besöka någon på Vision ska de hämta dig vid entrén. Kontakta dem direkt eller ring på porttelefonen som finns mellan garagedörrarna på Brunnsgatan.

Bokning av lokal

Vi är stolta och glada över våra fina luftiga lokaler och hoppas att du också ska ha nytta av dessa. På plan 1 och 4 i förbundshuset kan du som förtroendevald boka lokal för till exempel ett medlems- eller styrelsemöte.

Plan 1

Rummen på plan 1 delas med de andra hyresgästerna i byggnaden och går at boka mot en kostnad genom att mejla reception@kungsgatan28a.se.
På plan 1 finns ett större rum, Visionssalen, som rymmer ca 100 personer (biosittning). En passande lokal för större sällskap eller evenemang. På plan 1 finns även två mindre mötesrum, Lund för 20 personer och Kalmar för 8 personer (vid bord).

Plan 4

På plan 4 finns flera olika konferensrum som kan bokas utan kostnad. ”Norrköping” rymmer 30 personer, ”Skövde” 20 personer, ”Oskarshamn” 10 personer, ”Katrineholm” 10 personer, även två mindre rum för 8 personer. Bokning till plan 4 görs till rumsbokning@vision.se.

Bokning av mat och dryck

Mat och dryck kan beställas och levereras till Kungsgatan mot en avgift på 250 kronor. Minsta summa att beställa för är 300 kronor och beställningen ska göras minst två arbetsdagar i förväg. Beställningen görs genom att mejla reception@kungsgatan28a.se och du behöver ange vilket rum/vilket plan du bokat.

Endast enklare förtäring (ej varm mat) gäller på plan 4 och ni dukar fram beställningen själva.

Mötesvärd

Om ni är en grupp som bokat ett rum på plan 4 ska en person utses som mötesvärd vilket innebär att hen får en ”tagg” till entrén i receptionen mot uppvisande av legitimation. Taggen kan användas för att öppna entrédörren från 8. Den som är värd har ansvar för gruppen under hela er vistelse och är behjälplig vid in- och utpassering. 

När ni är klara för dagen, senast 16.15 iordningställer ni rummet och plockar undan efter er. Taggen lämnas senast 16.30 till receptionen på plan 1. 

Välkomna!

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar