Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Man framför dator. Bilden illustrerar vårt nya gränsdragningstest där man kan testa vilken typ man är när det gäller att dra gränsen mellan fritid och arbete

Gränsdragningstest

Var drar du gränsen mellan arbete och fritid? Den nya digitala tekniken medför att gränsen blir alltmer otydlig. Tekniken och utvecklingen har gjort att många i praktiken kan jobba var som helst när som helst – det flexibla arbetslivet. Men hur påverkar det vårt sätt att arbeta?

Vi är alla olika och har olika preferenser för vad vi behöver för att må bra, både i vårt arbetsliv och i vårt privatliv. Forskare har identifierat sju olika typer av sätt i hur vi förhåller oss till det faktum att vi är digitalt nåbara dygnet runt. Gör vårt test för att se vilken typ just du är. Samtidigt bidrar du till forskningsstudien.

Gränsdragningstest

Observera att du i slutet av testet kommer du få ange några bakgrundsfrågor som exempelvis åldersspann, kön och bransch. Genom att svara på frågorna i detta test godkänner att dina svar bidrar till denna studie och inga andra personuppgifter skickas med till studien.

Så hanterar Vision personuppgifter

Mer om ett flexibelt arbetsliv

Lästips

Tidningen Vision: Granskning visar: 7 av 10 kollar mejlen efter jobbet

Skiljer du på jobb och privatliv? Kolla in listan med sju olika typer

Kan er arbetsmiljö förbättras?

Digital arbetsmiljö

Digital arbetsmiljö

Hållbart arbetsliv, Fika

Många är nöjda med sin digitala arbetsmiljö men många upplever den också som stressande. Bjud in till en fika och prata om hur den kan bli bättre.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar