Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Potentiell medlem läser på surfplatta.

Tips och argument för rekrytering

Här finns tips, argument och material du kan behöva när du ska rekrytera nya medlemmar.

Tips för rekrytering

Mejlmallar till befintliga och potentiella medlemmar

Ett enkelt sätt att nå nyanställda är att skicka ett personligt mejl, särskilt om du inte har möjlighet att träffa den nyanställda direkt när hen börjar. Vi har några Här är förslag på hur du kan skriva till både befintliga och potentiella medlemmar i olika positioner.

Mallar för välkomstmejl

Trycksaker till tänkbara medlemmar

Beställ eller ladda ner trycksaker för att ge till potentiella medlemmar.

Trycksaker: Rekrytering och medlemserbjudande

Här finns också material som du kan skriva ut och använda när du rekryterar nya medlemmar.

Ja, jag vill veta mer om Vision (pdf)

Lätt att bli medlem i Vision (pdf)

Argument för medlemskap

När du möter en potentiell medlem behöver du ta reda på vem du pratar med och vad som är viktigt för hen. Ställ frågor som ger dig mer information. Vad tycker du är viktigast i ett jobb? Vad får dig att trivas och vad är ett bra arbetsliv för dig? Då kan du matcha förmånerna i medlemskapet med personen du möter. Har du inte svaren på frågorna kan du helt enkelt be att få återkomma när du kollat.

  • Medlem i Vision - allt det här får du. Som medlem får du lönerådgivning, en vass inkomstförsäkring och många andra medlemsförmåner.
  • Du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Tillsammans ser vi till att du som är medlem i Vision får ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Det är Visions medlemslöfte, och grunden för det vi gör.
  • Påverka på arbetsplatsen. Vision öppnar för viktiga samtal vid fikaborden. Du och dina kollegor vet bäst vad som skulle göra skillnad för er, i yrket och i vardagen. Utveckling, villkor och inflytande är något ni styr över på din arbetsplats. Använd Vision för att tillsammans driva det ni vill göra ännu bättre, till exempel genom en intresseförhandling.
  • Testa Vision tre månader utan kostnad. Vi erbjuder nya medlemmar tre månaders medlemskap utan kostnad (eventuell avgift till en a-kassa tillkommer). Efter de tre månaderna hoppas vi att medlemmen har upplevt nyttan av att vara medlem i Vision. Är personen under 30 år gäller först tre månader utan kostnad och sedan betalar hen bara 100 kronor för första året som medlem.

    Tre månader utan kostnad

Filmer om rekrytering

På Vision Play kan du hitta filmer om rekrytering - allt från korta intervjuer och tips till filmer du kan skicka direkt till potentiella medlemmar.

Till Vision Play

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar