Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Rekrytera chefer

Alla som arbetar som chefer i kommun, regioner, kyrkor eller bolag med koppling till välfärden kan vara medlemmar i Vision. Vi organiserar våra chefsmedlemmar under varumärket Vision Chef - som är det största chefsförbundet inom välfärden.

Därför är Vision rätt fackförbund för chefer

 • Det största fackförbundet för chefer inom välfärden. Du kan vara trygg i att vi kan frågorna som är speciella för chefer i välfärden – i kommuner, regioner, välfärdsbolag och kyrkor.
 • Vision påverkar chefers förutsättningar att leda. Vision påverkar och driver frågor, lokalt och nationellt, för att alla chefer ska ha rätt förutsättningar för ett bra ledarskap. Du ska ha ett rimligt antal medarbetare och ett bra administrativt stöd. Vi är både remissinstans och vi driver frågor själva.
 • Du kan vara kvar i samma fack när du blir chef. När du blir chef kan du vara kvar i samma fack som tidigare, med alla fördelar det innebär, och du får särskild verksamhet riktad bara till dig genom Vision Chef.
 • Du kan prova oss i tre månader helt utan avgift. Ge oss chansen att visa hur bra Vision Chef kan vara för dig. De tre första månaderna betalar du ingen avgift. Är du under 30 år får du hela första året för 100 kr.

Råd och trygghet ingår i medlemskapet

Att vara chef kan ibland kännas ensamt. Men som medlem i Vision Chef har du alltid tillgång till snabb och professionell uppbackning när det behövs. Vi ger dig trygghet i din vardag som chef och hjälper dig att hitta kraft i ditt ledarskap.

 • En inkomstförsäkring i toppklass. Som chef sitter du ibland i en extra utsatt situation. Då är det särskilt viktigt att ha en bra inkomstförsäkring som gäller även om du själv väljer att avsluta din anställning (efter eventuell avstängning från a-kassan).
  Inkomstförsäkring för chefer
 • Din personliga ombudsman finns nära till hands. Som chefsmedlem i Vision har du en egen personlig ombudsman som är specialiserad på chefsfrågor. Din ombudsman kan representera dig när du behöver stöd, ge rådgivning, bolla ledarskapsfrågor och besöka dig på din arbetsplats.
  Personlig ombudsman
 • Personlig chefsrådgivning. Som chef kan du höra av dig till våra chefsrådgivare med alla frågor som rör din roll och situation som ledare. Vi kan din bransch och har lång erfarenhet av att och stötta chefer inom välfärden.
  Chef Direkt
 • Utvecklas med utbildningar och nätverk. Genom utbildningar, nätverksträffar och karriärtjänster stöttar vi dig att nå dina mål som chef. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Bland annat erbjuder vi chefsseminarier och karriärsamtal och Sveriges största chefsnätverk.
 • Värde i vardagen. Som medlem i Vision Chef har du tillgång till en rad förmåner som kan skapa värde för dig i din vardag. Till exempel tidningen Chefen i fokus, schysta rabatter och erbjudanden och medlemsförsäkringar till riktigt bra priser.
  Medlemsförmåner för chefer

Använd Chef Direkt som förtroendevald

Du som är förtroendevald och vill rekrytera eller representera chefer på din arbetsplats kan använda vår tjänst Chef Direkt.

 • Berätta om Chef Direkt för medlemmar som är chefer.
 • Använd Chef Direkt som ett rekryteringsargument när du möter chefer som ännu inte är med i Vision.
 • När du har en fråga som rör chefers villkor – ring! Vi kan öka din kunskap om chefernas vardag.
 • Om du upplever att det är svårt att företräda en chef på din arbetsplats, uppmana chefen att ta kontakt med Chef Direkt i stället.

Rekrytera med Vision-appen

Visions medlemsapp stödjer dig i ditt uppdrag som förtroendevald.

Mer om appen

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar