Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Rekryteringscoach värvar nya medlemmar.

Rekryteringscoacherna hjälper till att rekrytera

På alla Visions regionala center finns anställda rekryteringscoacher. De rekryterar nya medlemmar tillsammans med förtroendevalda ute på arbetsplatserna. Kanske är rekryteringen en extra stor utmaning just nu under pandemin, då många arbetar hemifrån? Passa på att ta hjälp av coacherna!

Det här utgår rekryteringscoacherna från

Att rekrytera handlar om att kommunicera, planera och att gå från insikten att detta är viktigt till att faktiskt göra det. Genom att bryta ner processen i tre huvuddelar kan man underlätta rekryteringen. Det blir dessutom lättare att relatera till vad som ska göras.

Ett sätt är att bryta ner alla insatser till Före - Under - Efter.  Listan under varje rubrik kan göras lång. Ta kontakt med rekryteringscoacherna så hjälper de er.

Före

  • Hur vet vi vilka som nyanställs?
  • Hur ska vi marknadsföra ett event (som kanske är digitalt i dessa tider)? Hur marknadsförs det på sätt som lockar både medlemmar och icke-medlemmar? 

Under

  • Vem ska göra vad?

Efter

  • Hur mäter vi det vi gör?
  • På vilket sätt följer vi upp?

Fråga coacherna

Vision har ställt frågor från er förtroendevalda till våra rekryteringscoacher. Här finns de bästa tipsen på hur du kan jobba med rekrytering.

Kontakta rekryteringscoacherna

Information om och kontaktuppgifter till Visions rekryteringscoacher hittar du under respektive center.

Visions center

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar