Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Din chefskarriär

Vision Chef finns här som ett stöd genom hela ditt chefsliv. Utöver utbildningar, chefsrådgivning och mycket annat erbjuder vi en rad tjänster med extra fokus på din karriär. Ta hjälp av oss när du vill ta nästa steg som chef.

Jobblivssamtal utan kostnad

Som medlem i Vision Chef kan du boka ett samtal med en jobblivsexpert. Experten ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt för jobbsökande och karriärutveckling. Du kan också få ett utifrån­perspektiv på en situation, en utmaning eller ett problem som du står inför. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.

Att boka ett samtal är enkelt och ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Du väljer en tid som passar dig och blir sedan uppringd av jobblivsexperten.

Observera att detta är rådgivning och bollplank, inte coachning.

Samtal om ditt jobbliv

Varför jobblivssamtal?

Att känna dig själv och dina drivkrafter är viktigt för att du ska komma till din rätt och trivas på jobbet. Genom att få mer kunskap om dig själv och din ledarroll kan du få klarhet i hur du bäst förvaltar ditt ledarskap och insikt i vad du som chef vill med din karriär.

Ett jobblivssamtal ger dig möjlighet att skapa en bättre bild av dig själv och vart du är på väg yrkesmässigt och få råd om hur du tar dig dit.

Fler karriärtjänster

Vision erbjuder fler karriärtjänster till dig som är medlem:

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss