Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Två personer samtalar på arbetsplatsen.

Feedback på LinkedIn – när du vill byta jobb

Vi hjälper dig att använda din LinkedIn för att attrahera nya arbetsgivare och rekryterare.

Som medlem i Vision kan du få feedback på din Linkedin-profil. 

  • Få feedback och råd om hur du förbättrar din profil
  • Få poäng på hur bra din profil är
  • Få allting sammanfattat i en snygg rapport

⏲️ Svar inom 24 timmar

Det här får du feedback på

  • Om din profil är anpassad efter den typ av jobb du vill ha. Vi går igenom dina erfarenheter och texter och hjälper dig att betona det som är relevant.
  • Hur tydligt du visar vad du bidrar med. Vi ser till att den du är och vad du kan reflekteras i din profil, så att dina styrkor och vad du kan bidra med blir uppenbart.
  • Om din profil är optimerad för att skapa effekt. Vi pekar på de åtgärder du behöver vidta för att nå ut till fler, och rätt, personer med din profil.
  • Om din profil är korrekt, lättläst och tilltalande. Vi hjälper dig att göra ett bra första intryck och ser till att alla delar hamnat på rätt plats.

Beställ kostnadsfritt som medlem i Vision

Tjänsten ingår i ditt medlemskap i Vision, och är alltså helt gratis. Logga in för att beställa en kod som du sedan använder som betalning för tjänsten. Därefter beställer du tjänsten via Go Mondays webbplats.

Beställ Linkedin-granskning (logga in)

Om Visions samarbete med Go Monday

Vision har samarbetat med Go Monday sedan 2017 och erbjuder flera av deras tjänster kostnadsfritt till våra medlemmar. 9 av 10 medlemmar skulle rekommendera Go Monday till en vän.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar