Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två personer samtalar på arbetsplatsen.

Feedback på Linkedin – när du vill byta jobb

Vi hjälper dig att använda din Linkedin för att attrahera nya arbetsgivare och rekryterare.

Som medlem i Vision kan du få feedback på din Linkedin-profil. 

  • Få feedback och råd om hur du förbättrar din profil.
  • Få poäng på hur bra din profil är.
  • Få allting sammanfattat i en snygg rapport.
  • Svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på

  • Om din profil är anpassad efter den typ av jobb du vill ha. Vi går igenom dina erfarenheter och texter och hjälper dig att betona det som är relevant.
  • Hur tydligt du visar vad du bidrar med. Vi ser till att den du är och vad du kan reflekteras i din profil, så att dina styrkor och vad du kan bidra med blir uppenbart.
  • Om din profil är optimerad för att skapa effekt. Vi pekar på de åtgärder du behöver vidta för att nå ut till fler, och rätt, personer med din profil.
  • Om din profil är korrekt, lättläst och tilltalande. Vi hjälper dig att göra ett bra första intryck och ser till att alla delar hamnat på rätt plats.

Beställ kostnadsfritt som medlem i Vision

Tjänsten ingår i ditt medlemskap i Vision, och är alltså helt gratis. Logga in för att beställa en kod som du sedan använder som betalning för tjänsten. Därefter beställer du tjänsten via Go Mondays webbplats.

Beställ Linkedin-granskning (logga in)

Om Visions samarbete med Go Monday

Vision har samarbetat med Go Monday sedan 2017 och erbjuder flera av deras tjänster kostnadsfritt till våra medlemmar. 9 av 10 medlemmar skulle rekommendera Go Monday till en vän.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss