Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vem kan vara med i Vision Chef?

Vision Chef är Sveriges största chefsförbund för chefer inom välfärden. Vi organiserar chefer inom kommun, region, trossamfund, friskolor och bolag kopplade till välfärden.

Vilka är vi?

Vision Chef är en del av fackförbundet Vision som organiserar över 4 000 olika yrken. Och det är just i den mångfalden vi hittar vår styrka.

Vi förstår din speciella situation som chef – där du är både arbetsgivare och arbetstagare samtidigt. Men vi har samtidigt koll på de bredare förutsättningarna för medarbetare generellt inom din bransch. Det ger oss ovärderlig kunskap och möjlighet att jobba tillsammans med både chefer och medarbetare för ett mänskligt arbetsliv.

Kort och gott: Vi förstår dina unika behov som ledare i välfärden.

Egna kontaktvägar för dig som chef

Behöver du höra av dig till oss har vi särskilda kontaktvägar för dig som chef – genom rådgivning via Chef Direkt och genom din personliga ombudsman just för chefer i din region. Du bestämmer själv om du vill gå via ett lokalt ombud eller chefsombud på din arbetsplats eller om du tar kontakt med våra rådgivare och ombudsmän direkt. 

Vem är du?

Du är chef inom kommun, region, kyrka, friskola eller ett bolag kopplat till välfärden, som till exempel ett kommunalt bolag eller en privat vårdaktör. Vi organiserar chefer på alla nivåer, från enhetschefen till kommundirektören.  

Bli medlem nu - tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss