Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vem kan vara med i Vision Chef?

Vision Chef är Sveriges största chefsförbund för chefer inom välfärden. Vi organiserar chefer inom kommun, region, trossamfund, friskolor och bolag kopplade till välfärden.

Vilka är vi?

Vision Chef är en del av fackförbundet Vision som organiserar över 4000 olika yrken. Och det är just i den mångfalden vi hittar vår styrka. Vi förstår din speciella situation som chef - där du är både arbetsgivare och arbetstagare samtidigt. Men vi har samtidigt koll på de bredare förutsättningarna för medarbetare generellt inom din bransch. Det ger oss ovärderlig kunskap och möjlighet att jobba tillsammans med både chefer och medarbetare för ett mänskligt arbetsliv. Kort och gott - vi förstår dina unika behov som ledare i välfärden.

Egna kontaktvägar för dig som chef

Behöver du höra av dig till oss har vi särskilda kontaktvägar för dig som chef - genom rådgivning via Chef Direkt och genom din personliga ombudsman just för chefer i din region. Du bestämmer själv om du vill gå via ett lokalt ombud eller chefsombud på din arbetsplats eller om du tar kontakt med våra rådgivare/ombudsmän direkt. 

Vem är du?

Du är chef inom kommun, region, kyrka, friskola eller ett bolag kopplat till välfärden, så som t ex ett kommunalt bolag eller privat vårdaktör. Vi organiserar chefer på alla nivåer, från enhetschefen till kommundirektören.  

Bli medlem nu - tre månader utan kostnad!

Bli medlem

Frågor & svar