Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Vem kan vara med i Vision Chef?

Vision Chef är Sveriges största fackförbund för chefer i välfärden. Vi organiserar chefer inom kommun, region, trossamfund, friskolor och bolag kopplade till välfärden.

Vem kan bli medlem i Vision Chef?

Du kan bli medlem om du är chef i en kommun, region, kyrka, friskola eller i ett bolag kopplat till välfärden, som till exempel ett kommunalt bolag eller en privat vårdaktör. Vi organiserar chefer på alla nivåer – från enhetschefen till kommundirektören.

Kan du vara med i Vision?

Vilka är Vision Chef?

Vision Chef är en del av fackförbundet Vision som organiserar över 4 000 olika yrken. Och det är just i den mångfalden som vi hittar vår styrka.

Vi förstår din speciella situation som chef, där du är både arbetsgivare och arbetstagare samtidigt. Men vi har också koll på de bredare förutsättningarna för medarbetare generellt inom din bransch. Det ger oss ovärderlig kunskap och möjlighet att jobba tillsammans med både chefer och medarbetare för ett mänskligt arbetsliv.

Kort och gott: Vi förstår dina unika behov som ledare i välfärden.

Kontaktvägar för dig som chef

Om du behöver höra av dig till oss har vi särskilda kontaktvägar för dig som chef: dels genom rådgivning via Chef Direkt, dels genom din personliga ombudsman för chefer i just ditt område.

Du bestämmer själv om du vill gå via ett lokalt ombud eller chefsombud på din arbetsplats eller om du tar kontakt med våra rådgivare och ombudsmän direkt.

Rådgivning med Chef Direkt

Personlig ombudsman för chefer

Bli medlem i Vision Chef

  • Exklusiv chefsrådgivning 
  • Inkomstförsäkring i toppklass
  • Utbildningar och chefsnätverk

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss