Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vad kostar det att vara med i Vision Chef?

De första tre månaderna är gratis, sedan betalar du en månadsavgift som är baserad på din inkomst. I runda slängar betalar du mellan 280 och 299 kronor om du tjänar över 22 000 kronor i månaden.

Fyll i din månadslön

Här är några exempel på avgifter, som gäller från 2021

Månadslön Månadsavgift
0 kr 60 kr
15 000 kr 182 kr
22 000 kr 280 kr
23 000 kr 292 kr
23 649 kr och uppåt  299 kr

Detta är genomsnittliga avgifter, som kan variera något bland annat beroende på om du är medlem i en avdelning eller klubb.

Spara pengar genom ditt medlemskap

Glöm inte att du som är medlem också kan spara en hel del pengar genom ditt medlemskap. Vi erbjuder exempelvis riktigt bra priser på en mängd olika försäkringar via Skandia och Folksam. Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Dessutom kan du få rabatt på allt från bolån till glasögon.

Försäkringar

Inkomstförsäkring

Medlemsförmåner

Prova Vision i tre månader utan kostnad

Bli medlem i dag och pröva alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar någonting. Du betalar bara avgiften till a-kassan, om du även väljer att gå med där.

Bli medlem i Vision

Efter tre månader övergår medlemskapet automatiskt till ett medlemskap som du betalar för, via löneavdrag eller inbetalningskort. Vill du betala via autogiro kan du enkelt ansöka om detta via din internetbank. Detta gör du genom att logga in på din bank och där välja "anmälan autogiro" (kan se lite olika ut beroende på bank). Sök efter Vision (bg 5475-3256) och ansöka om autogiro. Fyll i uppgifter om betalarnummer (ditt personnummer) och bekräfta din autogiroanmälan.

Erbjudandet tre månader utan kostnad kan bara utnyttjas vid ett tillfälle.

Under 30 år? 100 kronor för hela första året

Är du under 30 år den dagen du blir medlem i Vision betalar du endast 100 kronor för hela det första året som medlem! Avgift till a-kassan tillkommer.

Erbjudandet kan endast utnyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Fd studentmedlem? 100 kronor för hela första året

Har du varit studentmedlem i Vision? Då betalar du endast 100 kronor för hela det första året som medlem! Avgift till a-kassan tillkommer.

Erbjudandet kan endast utnyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Föräldraledig, arbetslös eller sjukskriven? 

Du betalar medlemsavgift till Vision beroende på vad du har för inkomst av lön, föräldrapenning, a-kasseersättning, sjukpenning mm**. Avgiften räknas i procent av din inkomst. När du får ny anställning eller ändrad inkomst, till exempel genom sjukskrivning, kontakta oss så snart som möjligt för att du ska få rätt avgift. Vi har möjlighet att ändra avgiften upp till två månader retroaktivt. Vid sjukpenning kan din avgift ändras från fjärde månaden. Kontakta Visions medlemsenhet. Du kan även själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor. För vissa frågor behöver vi bekräfta din identitet med bank-id. Ha därför din enhet med bank-id tillgänglig.

Mina sidor (logga in)

Kontakta Vision

**Om du är arbetslös utan ersättning, fullgör första värnpliktstjänstgöring, gör samhällstjänst, beviljats skuldsanering eller har sjukersättning (100 procent) har du rätt till minimiavgiften.

Frågor & svar