Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Feedback och coachande förhållningssätt

Välkommen till ett seminarium om feedback och coachande förhållningssätt. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt vid sammanlagt nio tillfällen under tredje kvartalet 2023.

De flesta medarbetare mår bra och presterar bättre om de får feedback regelbundet. Här kommer det coachande förhållningssättet in som ett kraftfullt verktyg för dig som är ledare.

Med enkla medel behöver du som ledare inte alltid leverera svaret, utan medarbetaren får möjlighet att utforska egna lösningar och ta ansvar för dem. Med ett coachande förhållningssätt tas feedbacken lättare emot och ökar benägenheten till förändring.

Ur seminariets innehåll

Under seminariet kommer vi att utforska

  • hur vi ger feedback på ett sätt som förenklar för mottagaren att ta emot den
  • när ett coachande förhållningssätt är lämpligt och vad som utmärker ett sådant.

Syftet är att du efter seminariet ska ha med någon ny tanke eller nya verktyg som du kan använda dig av i din vardag med dina medarbetare.

Anmäl dig till seminariet

Alla seminarietillfällen 2023 har nu genomförts. 

Hitta kurser och aktiviteter

Om föreläsaren

Mikael Lundahl är en erfaren utbildare, coach och kompetensutvecklare som jobbar med kommunikation, coachning och personal­utveckling, framför allt inom ledarskap, hand­ledarskap och kundservice. Två vanliga områden är just feedback och coachande förhållningssätt. Seminariet kommer utöver föreläsnings­pass att fokusera på diskussioner, reflektioner, erfarenhets­utbyte och praktisk träning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss