Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Utbildning: Chefens vardag

Få kunskap om dina villkor som chef och som anställd - och bredda ditt nätverk. Gå vår utbildning "Chefens vardag" och bli en bättre ledare.

Lär dig mer om ditt ansvar och om betydelsen av rätt förutsättningar för att vara en bra chef. Under utbildningen fördjupar vi oss i chefens anställningsvillkor, inflytande och ansvar, Visions arbete med ledarskapsfrågor och friskfaktorer på jobbet.

Utbildningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Vision. Boende, mat och resor står Vision också för.

Utbildningstillfällen

Du kan välja att genomföra utbildningen som e-utbildning eller anmäla dig till ett utbildningstillfälle.

Väjer du e-utbildningen studerar du på egen hand när det passar dig och du kan när som helst repetera de delar du vill. När du loggat in kan du starta e-utbildningen.

E-utbildningen Chefens vardag

Som chef har du en mycket viktig roll - både för verksamheten och för dina medarbetare. Att vara chef kan vara ett fantastiskt roligt och utvecklande uppdrag. Men det kan också vara svårt och utmanande. Du är både arbetsgivarens företrädare och anställd. Du behöver ha kunskap och bra förutsättningar för att balansera dessa dubbla roller. I den här utbildningen får du lära dig mer om arbetsgivarens och chefens ansvar för arbetsmiljöarbetet. Du kommer också att få kunskap om att du både har skyldigheter och rättigheter som anställd. Du får dessutom bättre koll på lagar och avtal som styr dina anställningsvillkor. Som chef skall du trivas och må bra på jobbet. Utbildningen tar upp din rätt till förutsättningar och du får ta del av olika verktyg som kan hjälpa dig och dina medarbetare att skapa en bättre arbetsmiljö. När du genomfört utbildningen kan du hämta ett kursintyg på Mina sidor på vision.se. .

Starta utbildning

Genom att starta e-utbildningen godkänner jag att Vision sparar uppgifter i min utbildningshistorik så länge jag är medlem i Vision. Uppgifterna hanteras endast av behörig personal på Visions kansli. I de fall uppgifterna kan behöva behandlas av utomstående part, exempelvis för teknisk support, sker det enbart med leverantör där Vision skrivit personuppgiftsbiträdesavtal enligt GDPR.

Så hanterar Vision personuppgifter

Frågor & svar