Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Ledarskapsutbildningar för chefer

Bli en ännu bättre chef genom kontinuerlig kompetensutveckling – det är bra för både dig och din verksamhet. Vision erbjuder en rad ledarskapsutbildningar tillsammans med IHM till ett förmånligt pris. Vi ordnar även egna chefsutbildningar, bland annat för dig som är ny i din chefsroll.

Våra chefsutbildningar

Här hittar du vårt utbud av ledarskapsutbildningar.

Konflikthantering i ledarskapet – det svåra samtalet

Det finns många svåra situationer där du ska utöva ditt chef- och ledarskap. En stor del av din vardag som ledare handlar om kommunikation och samtal. 

Konflikthantering i ledarskapet – det svåra samtalet

Feedback och coachande förhållningssätt

För att leda och utveckla medarbetare måste du kunna kommunicera och motivera dina medansvariga både i vardagen och genom förändring. Du behöver känna trygghet och behärska utmanande situationer. I den här utbildningen får du möjlighet att utveckla din kommunikativa förmåga, lyssna aktivt, samt ge och ta emot feedback.

Feedback och coachande förhållningssätt

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Många chefer och ledare drömmer om ett högre engagemang. Fler som engagerar sig gör det enklare att nå resultat. I kursen Kommunikation för ledare får du nycklar till att skapa mening och omvandla tvivel till framåtanda.

Kommunikation för ledare

Hållbar hälsa för ledare – stresshantering

Lär dig nycklarna till att hantera stress effektivt och främja en hållbar arbetsmiljö för dig och ditt team. Skapa en tillitsfull och produktiv arbetsplats! 

Hållbar hälsa för ledare

Chefens vardag

Få kunskap om dina villkor som chef och som anställd - och bredda ditt nätverk. Gå vår utbildning Chefens vardag och bli en bättre ledare.

Chefens vardag

Ny som chef

När du är ny som chef möter du nya utmaningar och förutsättningar. Genom chefsnätverket erbjuder vi en tvådagarskurs som ger dig koll på läget. Utbildningen Ny som chef ges vanligtvis en gång på våren och en gång på hösten.

Ny som chef

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss