Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Ledarskapsutbildningar för chefer

Bli en ännu bättre chef genom kontinuerlig kompetensutveckling – det är bra för både dig och din verksamhet. Vision erbjuder en rad ledarskapsutbildningar tillsammans med IHM till ett förmånligt pris. Vi ordnar även egna chefsutbildningar, bland annat för dig som är ny i din chefsroll.

Våra chefsutbildningar

Här hittar du vårt utbud av ledarskapsutbildningar.

Konflikthantering i ledarskapet - Det svåra samtalet

Det finns många svåra situationer där du ska utöva ditt chef- och ledarskap. En stor del av din vardag som ledare handlar om kommunikation och samtal. Just nu finns inga aktuella utbildningstillfällen att anmäla sig till.

Konflikthantering i ledarskapet – Det svåra samtalet

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Ditt ledarskap spelar en avgörande roll för omställningen av samhället i en hållbar riktning. Den här kursen fokuserar på hur du som ledare kan bidra och inspirera till en organisation som både agerar hållbart och vill utveckla för en hållbar framtid.

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Feedback och coachande förhållningssätt

För att leda och utveckla medarbetare måste du kunna kommunicera och motivera dina medansvariga både i vardagen och genom förändring. Du behöver känna trygghet och behärska utmanande situationer. I den här utbildningen får du möjlighet att utveckla din kommunikativa förmåga, lyssna aktivt, samt ge och ta emot feedback.

Feedback och coachande förhållningssätt

Chefens vardag

Få kunskap om dina villkor som chef och som anställd - och bredda ditt nätverk. Gå vår utbildning Chefens vardag och bli en bättre ledare.

Chefens vardag

Ny som chef

När du är ny som chef möter du nya utmaningar och förutsättningar. Genom chefsnätverket erbjuder vi en tvådagarskurs som ger dig koll på läget. Utbildningen Ny som chef ges vanligtvis en gång på våren och en gång på hösten.

Ny som chef

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss