Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • En rekryterare intervjuar en jobbkandidat.

Intervjuträning

Vision erbjuder intervjuträning i två varianter: muntlig och skriftlig. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem. Om du vill genomföra båda rekommenderar vi att du börjar med den skriftliga delen.

Skriftlig intervjuträning 

Vi ser till att du alltid kan svara snyggt, relevant och på ett sätt som förmedlar vad du bidrar med.

 • Svara på 10 utvalda intervjufrågor
 • Få feedback och råd om hur du kan slipa vidare på dina svar
 • Få allting sammanfattat i en snygg rapport

⏲️ Svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på:

 • 10 vanliga intervjufrågor. Dina svar på frågorna är det du får feedback på. Svara som du hade gjort på en intervju.
 • Hur du kan få fram att den kulturella matchningen finns. För att passa för ett jobb behöver du passa in på arbetsplatsen. Så får du fram att du kommer trivas.  
 • Dina huvudbudskap till varför du är rätt för dem. När rekryteraren tänker tillbaka på intervjun ska hen ha en solklar bild av vem du är.
 • Att det framgår varför de är rätt för dig. Vem du är, vad du vill och vart du är på väg är avgörande. Vi ser till så det blir solklart i intervjustolen.

Muntlig intervjuträning

Gör en provintervju och få rätt svar direkt! En expert hjälper dig att lyfta dina styrkor, visa vem du är och träna på de vanligaste frågorna.

 • Få svar på dina frågor via ett telefonsamtal.
 • Praktisk träning som gör dig väl förberedd.
 • Ställ följdfrågor via e-post efteråt om du behöver.

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision

Tjänsterna erbjuds tillsammans med vår partner Go Monday. Logga in för att beställa en kod som du använder som betalning för intervjuträningen, både den muntliga och den skriftliga. Därefter beställer du tjänsten via Go Mondays webbplats.

Beställ kod för intervjuträning (logga in)

I samarbete med Go Monday

Vision har samarbetat med Go Monday sedan 2017 och erbjuder flera av deras tjänster kostnadsfritt till våra medlemmar. 9 av 10 medlemmar skulle rekommendera Go Monday till en vän.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss