Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

 • En rekryterare intervjuar en jobbkandidat.

Intervjuträning

Vision erbjuder intervjuträning i två varianter: muntlig och skriftlig. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem. Om du vill genomföra båda rekommenderar vi att du börjar med den skriftliga delen.

Skriftlig intervjuträning 

Vi ser till att du alltid kan svara snyggt, relevant och på ett sätt som förmedlar vad du bidrar med.

 • Svara på 10 utvalda intervjufrågor
 • Få feedback och råd om hur du kan slipa vidare på dina svar
 • Få allting sammanfattat i en snygg rapport

⏲️ Svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på:

 • 10 vanliga intervjufrågor. Dina svar på frågorna är det du får feedback på. Svara som du hade gjort på en intervju.
 • Hur du kan få fram att den kulturella matchningen finns. För att passa för ett jobb behöver du passa in på arbetsplatsen. Så får du fram att du kommer trivas.  
 • Dina huvudbudskap till varför du är rätt för dem. När rekryteraren tänker tillbaka på intervjun ska hen ha en solklar bild av vem du är.
 • Att det framgår varför de är rätt för dig. Vem du är, vad du vill och vart du är på väg är avgörande. Vi ser till så det blir solklart i intervjustolen.

Muntlig intervjuträning

Gör en provintervju och få rätt svar direkt! En expert hjälper dig att lyfta dina styrkor, visa vem du är och träna på de vanligaste frågorna.

 • Få svar på dina frågor via ett telefonsamtal.
 • Praktisk träning som gör dig väl förberedd.
 • Ställ följdfrågor via e-post efteråt om du behöver.

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision

Tjänsterna erbjuds tillsammans med vår partner Go Monday. Logga in för att beställa en kod som du använder som betalning för intervjuträningen, både den muntliga och den skriftliga. Därefter beställer du tjänsten via Go Mondays webbplats.

Beställ kod för intervjuträning (logga in)

I samarbete med Go Monday

Vision har samarbetat med Go Monday sedan 2017 och erbjuder flera av deras tjänster kostnadsfritt till våra medlemmar. 9 av 10 medlemmar skulle rekommendera Go Monday till en vän.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar