Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Hållbart ledarskap – stresshantering

Ett seminarium för chefer som vill lära sig mer om hållbart ledarskap och stresshantering. Detta är en värdefull chans att få kunskap och inspiration om hur du kan skapa en balans mellan ditt arbete och ditt välbefinnande, samt hur du kan stödja och utveckla din arbetsgrupp. Du kommer att få insikt i hur stress påverkar dig och din organisation, samt hur du kan förebygga och hantera stress på ett effektivt sätt.

Ur seminariets innehåll

Under seminariet kommer vi att behandla följande ämnen:

  • Signaler på obalans och överbelastning – Hur känner du igen när du eller dina medarbetare är överbelastade? Hur kan du agera för att återställa balansen och minska risken för sjukdom?
  • Friskfaktorer – Vad är det som gör dig och dina medarbetare friska och glada på jobbet? Hur kan du främja en positiv arbetskultur som bygger på gemenskap, engagemang och mening?
  • Självledarskap och strategier för hållbart ledarskap – Hur tar du ansvar för din utveckling och hälsa som ledare? Hur kan du sätta gränser, delegera och säga nej när det behövs?
  • Stress och stresshantering – Hur kan du identifiera dina stressorer och dina resurser? Hur kan du använda olika tekniker för att hantera stress i olika situationer?

Du kommer att få möjlighet att reflektera över din situation, utbyta erfarenheter med andra chefer, samt prova på olika övningar som hjälper dig att hantera stress bättre.

Anmäl dig till seminariet

Seminariet är kostnadsfritt. Anmälan öppnar inom kort.

Fler chefsseminarier

Hitta kurser och aktiviteter

Om föreläsaren

Johan Norén är tidigare ishockeyspelaren som i ung ålder intresserade sig för coachning, mentalträning samt ledarskap. Johan jobbade under flera år som försäljningschef och blev långtidssjukskriven till följderna av stressrelaterad ohälsa med tillhörande utmattningsdepression. Med erfarenhet av idrotten, näringslivet, sjukvården, många år som coach och nyfikenhet till ledarskap har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer. Johan fördjupar sig i de bakomliggande faktorerna till stress och hur man kan jobba förebyggande för att bibehålla en hög produktivitet och långsiktig hållbar hälsa för sig själv och på arbetsplatser.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss