Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

 • Två personer samtalar om den enas jobbansökan.
  Låt en expert granska ditt cv och personliga brev och ge dig feedback.

Cv-granskning: Få feedback på din jobbansökan

Ett vinnande cv och ett bra personligt brev ökar dina chanser att få drömjobbet. Använd vår cv-granskning och låt ett proffs ge dig feedback på hur du kan göra din jobbansökan ännu vassare. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem i Vision.

Vill du ha feedback på din jobbansökan? Skicka in ditt cv och personliga brev och låt en professionell jobbexpert granska dem. Inom 24 timmar får du tydlig och personlig återkoppling som ökar dina chanser att få jobbet.

 • Få feedback och råd om hur du förbättrar din jobbansökan .
 • Få poäng på hur bra din ansökan är.
 • Få allting sammanfattat i en snygg rapport.
 • Få svar inom 24 timmar.

Det här får du feedback på i granskningen

 • Hur du kan få fram din fulla potential. Du får hjälp att lyfta fram dina bästa egenskaper och motivera varför jobbet du söker passar dig.
 • Hur du tydligt kan visa vad du bidrar med. Jobbexperten ser till att din ansökan reflekterar den du är reflekteras, så att det blir uppenbart vilka styrkor du har och vad du kan bidra med.
 • Att din ansökan är anpassad efter jobbet du söker. Genom att noga gå igenom vilka erfarenheter som krävs hjälper jobbexperten dig att betona det som arbetsgivaren efterfrågar.
 • Att din ansökan är korrekt, lättläst och tilltalande. Rekryterare gillar tydliga, enkla och väl strukturerade ansökningar. Du får hjälp att göra ett bra första intryck.

Beställ kostnadsfritt som medlem i Vision

Vi erbjuder granskningen av cv och personligt brev tillsammans med Go Monday. Logga in som medlem för att beställa en kod som du använder som betalning. Därefter beställer du feedback på cv, personligt brev eller hela jobbansökan via Go Mondays webbplats – helt kostnadsfritt för dig som är medlem i Vision.

I ditt medlemskap ingår två feedback-beställningar per 12 månader.

Beställ din kod (logga in)

Inte medlem än?

Är du inte medlem i Vision ännu? Gå med för att få tillgång till alla våra förmåner!

Bli medlem

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss