Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Granska din ansökan digitalt. Illustration.

Cv och personligt brev

Ett vinnande cv och ett bra personligt brev ökar dina chanser att få drömjobbet. Använd vår cv-granskning och låt ett proffs ge dig feedback. Eller prova den digitala tjänst som hjälper dig att skriva ett cv och personligt brev på bara några minuter. Ingår i ditt medlemskap i Vision!

Osäker på hur du ska strukturera ditt cv eller personliga brev? Bland våra mallar och tips kan du se exempel på hur ett cv eller personligt brev kan se ut.

Tips och mallar för att söka jobb

Få feedback på cv och personligt brev

Vill du ha feedback på din ansökan? Skicka in ditt cv och personliga brev och låt en professionell jobbexpert granska dem. Inom 24 timmar får du förslag på förbättringar som ökar dina chanser att få jobbet.

Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som är medlem i Vision. Den erbjuds till  samarbete med Go Monday. Det ingår två beställningar per 12 månader i medlemskapet.

Feedback på cv och personligt brev

Skriv cv och personligt brev på bara några minuter

Som medlem i Vision kan du använda tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva cv och personligt brev med hög kvalitet på kort tid. Dina ansökningshandlingar blir välskrivna, professionella och anpassade till tjänsten du söker.

Genom att du svarar på enkla frågor om dig själv skapar tjänsten ett förslag på cv och personligt brev, på både svenska och engelska, som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. Du kan dessutom välja bland flera professionella designer och färger. 

Tjänsten finns hos Cowrite och är kostnadsfri i 30 dagar för dig som är medlem i Vision.

Cv och personligt brev på några minuter

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss