Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Granska din ansökan digitalt. Illustration.

Cv och personligt brev

Ett vinnande cv och ett bra personligt brev ökar dina chanser att få drömjobbet. Använd vår cv-granskning och låt ett proffs ge dig feedback. Eller prova den digitala tjänst som hjälper dig att skriva ett cv och personligt brev på bara några minuter. Ingår i ditt medlemskap i Vision!

Osäker på hur du ska strukturera ditt cv eller personliga brev? Bland våra mallar och tips kan du se exempel på hur ett cv eller personligt brev kan se ut.

Tips och mallar för att söka jobb

Få feedback på cv och personligt brev

Vill du ha feedback på din ansökan? Skicka in ditt cv och personliga brev och låt en professionell jobbexpert granska dem. Inom 24 timmar får du förslag på förbättringar som ökar dina chanser att få jobbet.

Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som är medlem i Vision. Den erbjuds till  samarbete med Go Monday. Det ingår två beställningar per 12 månader i medlemskapet.

Feedback på cv och personligt brev

Skriv cv och personligt brev på bara några minuter

Som medlem i Vision kan du använda tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva cv och personligt brev med hög kvalitet på kort tid. Dina ansökningshandlingar blir välskrivna, professionella och anpassade till tjänsten du söker.

Genom att svara på enkla frågor om dig själv, skapar tjänsten ett förslag på cv och personligt brev, på både svenska och engelska, som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. Du kan dessutom välja bland flera professionella designer och färger. 

Tjänsten finns hos Cowrite och är kostnadsfri för dig som är medlem i Vision i 30 dagar.

Cv och personligt brev på några minuter

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar