Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Illustration: Dokument och en mobiltelefon.

Cv och personligt brev på några minuter

Som medlem i Vision kan du använda Cowrites AI-tjänst för att snabbt och enkelt skapa ett professionellt CV och personligt brev. Din ansökan blir välskriven, anpassad och ökar dina chanser att få jobbet. Du får även hjälp med CV-granskning, vilka intervjufrågor du bör förbereda dig för, och andra tips och råd. Allt anpassad för den tjänst du söker.

För att öka dina chanser att få en intervju är det viktigt att ditt CV och personliga brev är välskrivet och anpassat till den arbetsgivare och tjänst du söker. Cowrite hjälper dig med detta.

Söker du drömjobbet och behöver hjälp med att skapa ett CV eller personligt brev? Med Cowrite tar det bara några minuter att skapa en professionell ansökan, även om du aldrig gjort det tidigare. Välj bland flera designmallar och anpassa tonalitet och språk utifrån vad som passar dig.

Vill du ha feedback på ditt befintliga CV eller personliga brev? Cowrite granskar dem åt dig och jämför sedan med den aktuella jobbannonsen för att ge dig konkreta förbättringsförslag. Du kan även få förslag på de vanligaste intervjufrågorna baserat på jobbannonsen och din ansökan.

Mer om Cowrite (cowrite.com)

Så använder du Cowrites AI-tjänst

  1. Skapa din profil hos Cowrite.
  2. Svara på några enkla frågor om dig själv och din erfarenhet.
  3. Ladda upp länken till jobbet du vill söka.
  4. Cowrites AI-motor tar fram dina ansökningshandlingar, ger dig feedback eller skapar intervjufrågor.
  5. Exportera din ansökan till PDF.
  6. Sök drömjobbet!

Som medlem hos Vision får du tillgång till Cowrite i 6 månader. Under den tiden kan du använda tjänsten så mycket du vill.

Cowrites AI-tjänst är GDPR-säkrad och ligger på Microsofts servrar. Inga personuppgifter lämnar EU/EES och inga personuppgifter används för att träna AI-motorn.

Aktivera Cowrites tjänst (logga in)

Skapa cv och personligt brev med Cowrite (youtube.com)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss