Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Chefsseminarier

Varje år anordnar Vision Chef seminarier runt om i Sverige. Under 2023 erbjuder vi både digitala och fysiska träffar. Här hittar du information och anmälan till alla årets seminarier.

Seminarier för chefer 2023

Här hittar du vårt utbud av chefsseminarier.

Skratt – en väg till ökad arbetsglädje

En lustfylld och inspirerande föreläsning och workshop med inriktning arbetsglädje, särskilt anpassad för chefer och ledare. Alla seminarietillfällen 2023 är nu genomförda.

Skratt – en väg till ökad arbetsglädje

Vilket pensionsavtal väljer du?

Detta seminarium handla om nya pensionsbestämmelser och riktar sig till chefer i kommunal sektor med en lön över cirka 44 000 kronor i månaden. Alla seminarietillfällen 2023 är nu genomförda.

Vilket pensionsavtal väljer du?

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Vad är det som händer i världen och ute på arbetsplatserna? I en allt mer självcentrerad värld är det viktigt att påminnas om att tillsammans är vi starka, ensamma är vi – ensamma. Anmälan till seminariet är nu stängd.

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Feedback och coachande förhållningssätt

Välkommen till ett seminarium om feedback och coachande förhållningssätt. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt vid sammanlagt nio tillfällen under tredje kvartalet 2023.

Feedback och coachande förhållningssätt

Modiga samtal

Välkommen till ett chefsseminarium som fokuserar på modiga samtal. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt vid sammanlagt nio tillfällen under sista kvartalet 2023.

Modiga samtal

Nyfiken på att vara chefsombud?

Vision Chef anordnar digitala seminarier för dig som är nyfiken på vad ett uppdrag som chefsombud innebär. Seminarierna ger dig möjlighet att få en inblick i uppdraget och ställa frågor om hur det skulle passa dig.

Nyfiken på att vara chefsombud?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss