Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Chefsseminarier

Vision Chef anordnar varje år ett stort antal seminarier runt om i Sverige. Under 2023 erbjuder vi både digitala och fysiska träffar. Här hittar du information och anmälan till alla årets seminariet.

Regionala och nationella seminarier 2023

Skratt – en väg till ökad arbetsglädje

En lustfylld och inspirerande föreläsning och workshop med inriktning arbetsglädje, särskilt anpassad för chefer och ledare. Välkommen till ett seminarium som kommer att ges digitalt och fysiskt vid flera tillfällen under första kvartalet 2023.

Aktuellt: Vilket pensionsavtal väljer du?

Är du chef inom kommunal sektor och har en lön över cirka 44 000 kronor i månaden? Vision Chef bjuder in dig till ett seminarium om nya pensionsbestämmelser och vilket pensionsavtal du kan välja. Seminariet ges digitalt vid flera tillfällen under första kvartalet 2023.

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Välkommen till ett seminarium som erbjuds både som regional fysisk träff eller som digitalt seminarium under andra kvartalet 2023. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Feedback och coachande förhållningssätt

Välkommen till ett seminarium om feedback och coachande förhållningssätt. Detta seminarium erbjuds både digitalt (nationellt) och fysiskt (regionalt) vid sammanlagt nio tillfällen under tredje kvartalet 2023.

Modiga samtal

Välkommen till ett chefsseminarium som fokuserar på modiga samtal. Detta seminarium erbjuds både digitalt (nationellt) och fysiskt (regionalt) vid sammanlagt nio tillfällen under sista kvartalet 2023.

Nyfiken på att vara chefsombud

Vi anordnar digitala träffar för dig som är nyfiken på vad ett uppdrag som chefsombud innebär. Dessa ger dig möjlighet att få en inblick i uppdraget och ställa frågor om hur du skulle passa in i uppdraget. Digitalt flera tillfällen 2023.

Ledarskapsutbildningar

Bli en bättre chef med våra utbildningar. Vi erbjuder till exempel kurser med IHM.

Seminarier nära dig

Vision Chef ordnar över 50 seminarier och träffar runt om i landet varje år. Tanka ny kunskap och mingla med chefer i din region.

Sveriges största chefsnätverk

Genom inspirationsdagar med framstående föreläsare skapar vi mötesplatser för att utbyta erfarenheter och ny kunskap.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss