Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Chefsseminarier

Varje år anordnar Vision Chef seminarier runt om i Sverige. Under 2024 erbjuder vi både digitala och fysiska träffar. Här hittar du information och anmälan till alla årets seminarier. Seminarierna är helt kostnadsfria för dig som är medlem i Vision Chef.

Seminarier för chefer

Här hittar du vårt utbud av chefsseminarier.

Feedback och coachande förhållningssätt

Välkommen till ett seminarium om feedback och coachande förhållningssätt. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt under första kvartalet 2024.

Feedback och coachande förhållningssätt

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Ett seminarium för dig som vill bli bättre på att kommunicera med din arbetsgrupp och skapa ett starkt ledarskap. Seminariet ges vid flera tillfällen under kvartal 2 2024.

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Hållbart ledarskap – stresshantering

Ett seminarium för dig som vill lära dig mer om hållbart ledarskap och stresshantering. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt under tredje kvartalet 2024.

Hållbart ledarskap – stresshantering

Konflikthantering i ledarskapet

Välkommen till ett interaktivt och praktiskt chefsseminarium som fokuserar på konflikthantering. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt under sista kvartalet 2024.

Konflikthantering i ledarskapet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss