Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Chefsseminarier

Vision Chef anordnar varje år ett stort antal seminarier runt om i Sverige! Under 2022 erbjuder vi både digitala och fysiska träffar. Under första kvartalet blir alla digitala på grund av rådande omständigheter. Beroende på hur smittläget ser ut kan de fysiska träffarna även senare komma att ställas om till digitala träffar. De digitala seminarierna erbjuds även de regionvis, men du väljer självklart själv vilket tillfälle du vill delta i.

Regionala och nationella seminarier 2022

Leda i förändring

Som ledare idag leder och fördelar vi inte bara arbete, vi gör det i tider av konstant förändring. Förändringsbenägenhet har blivit en konkurrensfördel och vi är många som fortfarande inte lyckas realisera värdet av de förändringar vi driver. Så hur gör man då? Välkommen till seminarium som kommer att ges digitalt vid flera tillfällen under kvartal 1- 2022.

Situationsanpassat ledarskap

Situationsanpassat ledarskap - att leda utifrån grupper och individers behov. Forskning och arbete med grupper visar att de utvecklas på likartade sätt. Välkommen till ett seminarium som erbjuds både som regional fysisk träff eller som digitalt seminarium under kvartal 2-2022. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Att leda sig själv och andra

Välkommen till ett seminarium om att leda sig själv och andra. Det erbjuds både digitalt (nationellt) och fysiskt (regionalt) vid sammanlagt 10 tillfällen under kvartal 3 2022

Leda på distans

Välkommen till detta seminarium om att leda på distans som erbjuds både digitalt (nationellt) och fysiskt (regionalt) vid sammanlagt 10 tillfällen under kvartal 4 2022

Att sätta rätt lön

Medarbetarna vill ha en lön som känns rätt. Hur gör du som chef? Alla chefsmedlemmar i Vision är välkomna

Aktuell arbetsrätt: MBL och samverkan

Aktuell arbetsrätt för chefer. Återigen finns möjlighet att delta på ett webbinarium om MBL och Samverkan. Detta ämne bjöd vi även in till under 2021. Nu får du som missade det tillfället, en ny chans att delta under 2022.

Aktuell arbetsrätt: Diskrimineringslagen och aktiva åtgärder

Aktuell arbetsrätt för chefer. Återigen finns möjlighet att delta på ett webbinarium om Diskriminering och aktiva åtgärder. Webbinariet vänder sig till dig som jobbar som chef och är medlem i Vision-chef. 

Aktuell arbetsrätt: Beredskap, vad är det som gäller?

Aktuell arbetsrätt för chefer. Återigen finns möjlighet att delta på ett webbinarium om beredskap. Detta ämne bjöd vi även in till under 2021. Nu får du som missade det tillfället, en ny chans att delta under 2022.

Arbetsmiljö: Hur hanterar du som chef hot och våld i verksamheten?

Digitalt seminarium/workshop för chefer i ämnet arbetsmiljö. Hur hanterar du som chef hot och våld inom verksamheten? Två tillfällen under kvartal 1/2022.

Arbetsmiljö: Hur arbetar du som chef med arbetsmiljö, post-corona?

Digitalt seminarium/workshop för chefer i ämnet arbetsmiljö. Hur arbetar du som chef med arbetsmiljö, post-corona? Tre tillfällen under kvartal 2/2022.

Arbetsmiljö:Hur arbetar du som chef med organisatorisk och social arbetsmiljö och med risk- och konsekvensanalyser?

Digitalt seminarium/workshop för chefer i ämnet arbetsmiljö. Hur arbetar du som chef med organisatorisk och social arbetsmiljö och med risk- och konsekvensanalyser? Tre tillfällen under kvartal 4/2022.

Hur viktig är chefens chef?

Vad behöver du för att göra ett bra jobb och själv må bra? Så tycker cheferna själva! En sändning om chefers förutsättningar att leda och utveckla verksamhet och medarbetare.

Ledarskapsutbildningar

Bli en bättre chef med våra utbildningar. Vi erbjuder till exempel kurser med IHM.

Seminarier nära dig

Vision Chef ordnar över 50 seminarier och träffar runt om i landet varje år. Tanka ny kunskap och mingla med chefer i din region. 

Sveriges största chefsnätverk

Genom inspirationsdagar med framstående föreläsare skapar vi mötesplatser för utbyte av erfarenheter och ny kunskap. 

Frågor & svar