Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Fackligt center för papperslösa

För att hindra att papperslösa och asylsökande utnyttjas på arbetsmarknaden finns Fackligt center för papperslösa, där Vision deltar.

Den som är i Sverige utan tillstånd löper stor risk att utnyttjas av oseriösa arbetsgivare. Många papperslösa saknar information om regler för löner, arbetsmiljö och arbetsvillkor. Men lagarna på svensk arbetsmarknad gäller för alla arbetstagare - även för de papperslösa.

För att hindra att papperslösa och asylsökande utnyttjas på arbetsmarknaden, och för att stödja dem som råkat illa ut, finns Fackligt center för papperslösa. Det är ett samarbete mellan de fackliga organisationerna LO, TCO (där Vision är medlem) och SACO.

Så här kan papperslösa få hjälp

Papperslösa kan ringa en särskild telefonlinje för papperslösa, som bemannas av Vision Direkt och ST Direkt klockan 8-20 på vardagar. Numret är 020-160 10 06.

Papperslösa kan besöka Fackligt center för papperslösa. Adress och öppettider: www.fcfp.se

Skicka e-post via formulär som finns på www.fcfp.se eller till adressen info@fcfp.se.

Papperslösa som kontaktar centret kan vara anonyma.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar