Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Fråga coachen – fem bästa rekryteringstipsen

Värvarsugen vill ha coachens fem bästa rekryteringstips.

Fråga från förtroendevald

"Hej!

Vilka är dina fem bästa rekryteringstips?
/Värvarsugen"

Svar från rekryteringscoachen

"Hej värvarsugen!

Här kommer lite tips som kan vara bra att ha.

  1. Träning ger färdighet. I fotboll eller vilken annan sport som helst tränar man för att bli duktig på det man gör. Medan man tränar vinner man ibland och förlorar ibland. Samma sak gäller rekrytering. Ibland får man potentiella medlemmar att säga ja, och ibland nej. Men ju mer man tränar på att våga ställa frågan desto fler ja kommer man att få.
  2. Tänk igenom vilka argument som fungerar bäst. Lär dig dem och utveckla dem med tiden.
  3. Ha kul.
  4. Ordna en frågesport om kollektivavtalets värde. Det är alltid en bra dörröppnare för att få den blivande medlemmen att sänka garden.
  5. Tänk om varje medlem lyckades värva varsin ny medlem per år. Då skulle vi få 200 000 nya medlemmar under första året. Visst vore det spännande om vi alla rekryterade en var. Tänk bara en var.

/Magnus Lundbäck, rekryteringscoach i region Västerås"

Rekrytera med Vision-appen

Visions medlemsapp stödjer dig i ditt uppdrag som förtroendevald.

Mer om appen

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss