×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sveriges största chefsförbund inom välfärden

Förverkliga din chefsdröm

Genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman och mycket mer skapar vi möjligheter för dig att lyckas i din chefsroll! Ring 0771 360 600 eller sms:a så berättar vi mer.

Bli medlem

Bli medlem nu

Chefen i fokus

 • Hudiksvall sparar in på chefer: "Går åt fel håll"

  2020-02-03

  ”Det går åt helt fel håll”. Så säger Visions huvudskydds­ombud Mikael Damberg om att antalet enhetschefer på ­social- och omsorgsförvaltningen ska minska. Beslutet ­innebär att en del av de chefer som blir kvar ska ansvara för nästan 50 medarbetare var.

 • Vilka löper störst risk att bli mobbade?

  2020-02-03

  Christina Björklund,docent på Karolinska institutet i Stockholm, har gjort en studie har djupintervjuat ett 20-tal chefer som har blivit utsatta för mobbning. Chefer i kommuner är något mer utsatta än andra.

 • Hanna får personal att växa

  2020-02-03

  Enhetschefen Hanna ­Sundqvist i Oxelösunds kommun triggas av beteenden som ligger utanför normen. För däri ligger nyckeln till utveckling.

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Chefen i fokus

Nr 4 2019

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

Tipsa om medlemmar!

Känner du någon som skulle kunna bli medlem i Vision Chef? Tipsa oss så får du biobiljetter om personen går med!

Tipsa nu!