Chef, ledare Vision
×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sveriges största chefsförbund inom välfärden

Förverkliga din chefsdröm

Genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman och mycket mer skapar vi möjligheter för dig att lyckas i din chefsroll! Ring 0771 360 600 eller sms:a så berättar vi mer.

Vision Chef nära dig

Vi ordnar över 50 chefsseminarier på olika platser runt om i landet. Kom och mingla med andra chefer och utbyt erfarenheter, ställ frågor till din personliga ombudsman och tanka ny kunskap.

Hitta ett tillfälle nära dig

Chefen i fokus

 • Blockchain vid rekrytering kan användas för att säkerställa att sökande talar sanning. Foto: Mostphotos

  Så avslöjas falska ansökningar

  2018-04-27

  Trendkänsliga öron har nog hört talas om blockchain, eller blockkedja översatt till svenska. Tekniken utvecklades i samband med den elektroniska valutan bitcoin i slutet av 00-talet, men finns nu inom flera områden, till exempel vid rekrytering?

 • Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision

  Det börjar med dig som chef

  2018-04-27

  De stressrelaterade sjukskrivningarna fortsätter att vara höga bland flera av Visions yrkesgrupper. Nyckeln till att bryta trenden är det systematiska arbetsmiljöarbetet, där du som chef jobbar tillsammans med skyddsombuden för att skapa en hälsosam arbetsmiljö.

 • Illustration: Hanna Albrektson

  Bryderiet: Visslarvånda

  2018-04-27

  Arbetsgivaren köper alkohol för skattepengar. Det vill avdelningschefen Heléne att invånarna ska veta. Men hon känner sig själv medskyldig.

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Chefen i fokus

Nr 2 2018

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

Vill du bli en ännu bättre chef?

Seminarier, chefsevent, webbinarier och ledarskapsutbildningar.
Kurser 2018

Tipsa om medlemmar!

Känner du någon som skulle kunna bli medlem i Vision Chef? Tipsa oss så får du biobiljetter om personen går med!

Tipsa nu!