×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Dina uppgifter registreras i vårt medlemsregister. Med hjälp av uppgifterna betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på din lön varje månad.

Om det inte är möjligt får du ett inbetalningskort hemskickat med posten. Du kan också betala via autogiro.

Du ansluts automatiskt till försäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, och du bör noga läsa informationen som skickas hem till dig när du blivit medlem. Är du sjukskriven, eller har varit det de senaste tre månaderna, behöver du kontakta försäkringsbolaget eftersom det ställs vissa hälsokrav för att kunna få försäkringarna. Om du inte vill ha försäkringarna måste du kontakta försäkringsbolaget och tacka nej. Den automatiska anslutningen till försäkringarna gäller inte om du varit medlem i Vision under de senaste tolv månaderna.

Om du betalar din avgift till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien att dras så, om du inte tackar nej till försäkringarna eller kontaktar försäkringsbolaget för att ändra till inbetalningskort eller autogiro.

Vi kommer att skicka dina uppgifter till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan!

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

En chef med Vision har mer handlingskraft

Vision ger dig extra kraft i ditt ledarskap. Vi är det största fackförbundet för chefer inom välfärden och gör skillnad för dina förutsättningar. Som medlem får du dessutom en vass inkomstförsäkring, professionell rådgivning, ledarskapsutbildningar, karriärtjänster och mycket mer. Bli medlem i Vision chef idag och bli en ännu bättre chef.

Personlig rådgivning med Chef Direkt

Även en ledare kan behöva ledning ibland. Har du frågor om din arbetssituation, en knepig chefsfråga eller din övergripande roll som ledare? 

Allt det här får du som är chef

En av marknadens bästa inkomstförsäkringar, tidningen Chefen i fokus, karriärtjänster, ledarskapsutbilningar, rabatt på bolån och försäkringar och mycket mer ingår.

Din personliga ombudsman finns nära till hands

Ett bollplank passar alltid tillbaka. Din personliga ombudsman är expert på ledarskapsfrågor och ett tryggt stöd för dig som chefsmedlem. Ombudsmännen arbetar på våra olika center ute i landet och kan besöka dig på din arbetsplats. 

 • Hör av dig till Chef Direkt

  om du har frågor om saker som rör din roll och ditt ansvar som chef.

 • 0771 360 600

  Vardagar 9-17

 • Mejla oss på

  chefdirekt@vision.se

Chefen i fokus

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs senaste numret av Chefen i fokus

Nr 3 2017

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

Vill du bli en ännu bättre chef 2017?

Seminarier, chefsevent, webbinarier och ledarskapsutbildningar.
Kurser 2017

Stresskollen

Med Stresskollen tar du enkelt pulsen på din arbetssituation. Dessutom får du konkreta tips på hur du kan få en bättre balans i jobbet och mer arbetsglädje.

Stresskollen

På gång för dig som chef

Utbildning: Samtal om svåra saker

Förr eller senare hamnar du som chef i ett läge där du behöver genomföra ett svårt samtal. Det kan vara att framföra besked om krav på förändrat beteende, utebliven befordran, varningar och annat. I utbildningen får du struktur, verktyg och träning för att bättre kunna lösa dessa situationer.

Stora ledarskapsdagen

Höstens inspirationsträff på Rival i Stockholm. Lyssna till kända ledarskapsföreläsare och inspireras av deras engagemang. Mingla och nätverka med andra chefer.

Webbinarier: Effektivisera din IT-vardag

Vision erbjuder i samarbete med utbildningsföretaget Lexicon en serie webbinarier. Lär dig mer om hur du som chef kan effektivisera i din vardag kopplat till några utvalda Office-program. Kostnadsfritt för dig som medlem.

Utbildning: Chefens vardag

Få kunskap om dina villkor som chef och som anställd - och bredda ditt nätverk. Gå vår utbildning "Chefens vardag" och bli en bättre ledare. Under två dagar får du som är chef och medlem i Vision lära dig mer om ditt ansvar och om betydelsen av rätt förutsättningar för att vara en bra chef.

Utbildning: Ny som chef

När du är ny som chef möter du nya utmaningar och förutsättningar. Vi erbjuder en tvådagarskurs som ger dig koll på läget. "Ny som chef" ger en orientering om vad du som förstagångschef bör tänka på för att komma in i din roll.

Gå med i Mentornätverket

Mentornätverket

- För en lyckad start i karriären

Hitta din mentor Läs mer

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb