Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Välkommen till Visions pensionärssektion, Region Stockholm!

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion för Region Stockholm!

När du går i ålderspension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemskap om försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig via denna hemsida eller genom att ringa Vision på telefon 0771-44 00 00.

Utöver ett grundmedlemsskap kan du också vara medlem i Visions pensionärssektion för Region Stockholm. Valet av sektionsmedlemsskap görs i samband med informationen som skickas till dig. Det är viktigt att du aktivt väljer att vara medlem i sektionen samtidigt med grundmedlemsskapet.

Sektionens verksamhet

Sektionen, som bildades 1983, består för närvarande av cirka 500 medlemmar som tidigare arbetat i regionens olika verksamheter.

Som medlem i Visions pensionärssektion för Region Stockholm erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla temadagar om kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livstil, studie- och museibesök, utflykter och resor. 

Våra möten hålls för det mesta centralt i Visions fina lokaler på Kungsgatan 28. För närvarande genomgår dock förbundshuset en renovering i cirka 1,5 år framåt.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Medlemsavgiften är 190 kronor/år, 100 kronor för grundmedlemsskapet och 90 kronor för pensionärssektionen. Betalas via faktura som skickas ut i januari varje år från Vision. 

I kolumnen till höger på denna hemsida kan du välja att läsa mer om sektionens verksamhet genom att klicka dig vidare till de olika sidorna under "Region Stockholm pensionärssektion". Här hittar du till exempel sektionens höstprogram för 2021 samt mer om dina förmåner som medlem. 

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Visions pensionärssektion för Region Stockholm i ett nätverk med pensionärssektionerna för Stockholms stad samt  norr- och söderkommunerna i länet, sektioner för kommunerna norr och söder i länet. Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten.

Kontakter

Välkommen att höra av dig till vår styrelse om du har frågor och idéer om verksamheten!

Varmt välkommen till oss!
Styrelsen för Visions pensionärssektion Region Stockholm

Kontakta styrelsen via formuläret nedan

Namn
Telefon
E-postadress
Meddelande

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00