Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Välkommen till Visions pensionärssektion Stockholm norr

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion Stockholm Norr!

När du går i ålderspension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemskap om försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig på vision.se/pensionar. Utöver ett grundmedlemskap kan du också vara medlem i Visions pensionärssektion Norr i Stockholm. Valet av sektionsmedlemskap görs i samband med informationen som skickas till dig.

Sektionens verksamhet

Sektionen består för närvarande av cirka 340 medlemmar som tidigare arbetat i olika kommuner. Sektionen bildades 1982. Som medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Norr erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livsstil, studie- och museibesök, utflykter och resor.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Medlemsavgiften är 190 kronor per år vilket inkluderar 100 kronor för grundmedlemskapet och 90 kronor för pensionärssektionen.

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Visions pensionärssektion Stockholm Norr i ett nätverk med pensionärssektionerna för Stockholms kommun, Söder och Region. Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten.

Kontakta oss  

Namn
Telefon dagtid
E-post
Medlem i Vision


Meddelande

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00