Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Stockholm Söder pensionärssektion

  • -

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion Storstockholm Söder. Sektionen består för närvarande av cirka 245 medlemmar som tidigare arbetade i någon av Stockholms läns södra kommuner.

När du går i ålderspension får du i god tid information utskickad från Vision om ditt fortsatta medlemskap, försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig här på vår hemsida, eller på Visions huvudsida.

Kontakta Vision

Utöver ett grundmedlemskap kan du vara medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Söder. Valet av sektionsmedlemskap görs i samband med informationen som skickas till dig.

Som medlem i Visions pensionärssektion Storstockholm Söder erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livsstil, studie- och museibesök, utflykter och resor.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Kostnad

Medlemsavgiften är totalt 200 kronor per år. Priset inkluderar 100 kronor för grundmedlemskapet och 100 kronor för pensionärssektionen.

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Vision pensionärssektion för Storstockholm Söder i ett nätverk med Visions pensionärssektioner för Stockholm stad, Stockholm Norr samt med Regionen Stockholm (fd Landstinget). Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten. Samarbete finns även med Visions övriga pensionärssektioner i landet.

Kontakt

Välkommen att höra av dig om du har frågor och idéer om verksamheten till vår ordförande Berit Vedin Klevbrand.

Telefon: 070-968 74 31
Mejladress: vedinberit@hotmail.com

Varmt välkommen till oss!

Revisorer

  • Birgitta Jönsson 073-030 58 48
  • Vakant

Valberedning

Vakant

Våra ombud                     

017 Södertälje, 027 Tyresö, 127 Värmdö, 221 Haninge samt 232 Botkyrka saknar ombud.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss