Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Stockholms pensionärssektion

Välkommen till Stockholms stads pensionärssektion.

Om oss

Här kan du stifta bekantskap med andra pensionärer, göra din röst hörd, få vänner. Berika dig med aktiviteter och förmåner och tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Vi har kontakt med övriga sektioner i regionen.

Vi har två uppgifter

  • att skapa social samvaro och erbjuda många olika aktiviteter som exempelvis studier, kulturella arrangemang, resor och friskvård
  • att aktivt arbeta för att ta tillvara de äldres intressen och att verka för levnadsförhållandena för personer som behöver samhällets stöd.  

Medlemskapet

Medlemskap beviljas den som har rätt att uppbära pension av något slag. Medlemskapet kostar 200 kronor per år och gäller från den dag då medlemsavgiften är betald. När du går i pension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemskap om försäkringar och andra frågor.

Mer om oss

Besök gärna vår hemsida, visionsektion99.se

Namn
Telefon
E-post
Meddelande