Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Malmös pensionärssektion

Nytt 2021-10-23

Visning och föredrag på MaxIV/EES är INSTÄLLT den 17 november!

Trots idoga kontakter har vi inte lyckats få besked av dem varken om det är möjligt eller ev andra tider.

 

Nytt 2021-09-23 Äntligen

Vi genomförde utflykten den 18 augusti som var till Nordvästra Skåne. Det var mycket trevligt och uppskattat med god mat och mycket sevärt

-----------

Kontrollera hemsidan regelbundet och hjälp de som ev inte har mobil/ dator.  Vi ber Er också att gå in på Mina sidor och kontrollera uppgifterna inte minst epost-adressen och telefonnumret. 

---------

 Välkommen till hemsidan för Malmös Pensionärssektion som bildades 1980.

Vi har ca 700 medlemmar och årsavgiften är 200 kr varav 100 kr är till förbundet och 100 till vår sektions verksamhet.

Vi gör årligen upp en verksamhetsplan som innehåller många intressanta föredrag och utflykter. Denna skickas ut i början av året och där framgår information om datum och anmälan. De flesta aktiviteter är subventionerade.

Information om stadgar och försäkringar finns på Visions hemsida.Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00