Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

VisionVeteranerna

Välkommen till VisionVeteranernas hemsida. Vi tillhör sektion 67 i Hudiksvall

Vi är föredetta SKTF- och Visionmedlemmar som jobbat inom kommun, landsting eller kyrkan. För närvarande är vi 175 medlemmar. Vi har aktiviteter varje månad ibland med uppehåll i juli för sommarlov. Vilka resor och studiebesök vi planerar att ha under 2022 kan du läsa om under fliken verksamhetsplan.

Nästa aktivitet är Suring/sill i Ilsbo hembygdsgård den 7 sep och därefter Svampexkursion vid Knösta bönhus den13 sep. Information kommer under aktiviteter.

Vill du bli medlem hos oss?

Vill du bli medlem i VisionVeteranerna kontakta någon i styrelsen eller kryssa i att du vill vara medlem i den lokala föreningen sektion 67 på blanketten som du får i samband med pensioneringen. Årsavgiften för pensionärer är 200 kronor varav 100 kronor går till VisionVeteranerna.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00