Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Pensionärssektion i Luleå

Sektionen för dig som är senior och medlem i Vision

Vi hälsar dig välkommen till Visions seniorsektion i Luleå. Oavsett hur du upplever din situation så har du stor glädje av att stanna kvar som medlem i Vision. Vi erbjuder dig att delta i olika medlemsaktiviteter och trevlig samvaro med tidigare arbetskamrater. 

Sektionen bildades 1990 och består för närvarande av ca 290 medlemmar. Medlemsavgiften är 180 kr/år, varav 100 kr går till förbundet och 80 kr till sektionen.

Mer information hittar du på hemsidan vision.se/pensionar   


 


Förmåner för medlemmar i Vision

Som medlem i Vision får du många medlemsförmåner som skapar värde för dig i vardagen. Exempel är försäkringar, rabatter hos ett antal hotellkedjor i Norden, hyra av semesterstugor till medlemspris, m m.

Läs mer här

 


Intresserad av digitala föreläsningar

Här kommer ett litet livstecken från oss till er medlemmar.

Det gäller en serie föreläsningar om levnadsvanor och andra sakområden med betydelse för hälsan. Region Norrbotten arrangerar föreläsningarna (digitalt förstås) som kan vara trevliga och nyttiga att ta del av.

Här är länken.

 


Information om coronaviruset

Luleå kommun följer utvecklingen och samverkar med andra samhällsaktörer. Här hittar du aktuell information om kommunens arbete och rekommendationer.

För att bromsa spridningen av det nya coronaviruset är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt.

Se Luleå kommun.

 

Röda Korset - Coronviruset

Viktiga råd och fakta om smittan.

Råd och fakta om smittan.

 

Äldrelinjen tfn 020-22 22 33: För dig som är över 65 år och behöver prata med någon. Drivs av organisationen MIND.

 

Hälsoguide - Regionen

Du som är över 70 år eller tillhör en riskgrupp kan få hjälp att handla mat och hämta receptfria mediciner.

Se hälsoguide

 

Förebyggande information om bedrägerier från polisen

Polisen ser en påtaglig risk för vissa grupper i vårt samhälle att bli utsatt för bedrägerier med Corona-aspekt. De vill med denna information göra oss uppmärksamma på olika tillvägagångssätt som bedragare använder sig av, men också hur man kan skydda sig från att bli utsatt för bedrägerier. Utsatta grupper är de som är självisolerade eller i karantän. Det kan vara på grund av att man är äldre, har sänkt immunförsvar eller på något sätt kommit i kontakt med viruset.

Se informationsblad

 

Teaterombud   

blobid0.png

Britt-Marie Wikström är teaterombud för vår sektion.

Vid beställning av biljetter genom teaterombud får man ett förmånligare pris. Detta gäller dock endast för Norrbottens Teaterns egna uppsättningar.

Kontakta Britt-Marie på tfn 070-313 57 20.

Norrbottens Teatern


Kulturens hus - Garderoben

Klädhängare 

Kulturens hus anlitar föreningar som kan arbeta i garderoben vid deras olika evenemang. Vi inom Visions seniorsektion i Luleå har anmält vårt intresse för att delta. Ersättningen som vi får för detta uppdrag går till sektionen för att användas till våra resor och medlemsmöten.

Vi är i behov av några frivilliga medlemmar som kan ställa upp vid något av evenemangen, det kan gälla dagtid, kvällstid eller helg och kan delas med andra föreningar. Om du är intresserad att finnas med på kontaktlistan så hör av dig till

Berta Malo, tfn 070-352 77 58, e-post bettanmalo@gmail.com


Skandia nytt försäkringsbolag från 2018

Den 1 januari 2018 har Visions medlemsförsäkringar flyttats till Skandia från Förenade Liv. Det gäller samtliga personförsäkringar som livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjuk- och diagnosförsäkring, barnförsäkring, seniorförskring samt familjeskydd.

Seniorförsäkring
Visions gruppförsäkring i Skandia
Medlemsförsäkringar i Skandia och Folksam

 


Meddela din E-postadress 

Vi vill på ett snabbt och smidigt sätt få ut vår information om aktiviteter m m till er medlemmar. Portokostnaderna är höga och för att minska på den utgiftsposten har vi för avsikt att fram-deles skicka ut vår information via E-post. Därför måste vi få tillgång till din E-postadress och vi vore tacksam om du meddelar den till sonjak@bredband.net.
Tack för din hjälp
.


Viktiga telefonnummer

Sjukvårdsrådgivningen ............ 1177
Läkemedelssupplysningen ....... 0771-46 70 10
Giftinformationscentralen ........ 08-33 12 31
SOS .......................................... 112
Polisen ..................................... 114 14

Din Säkerhet  - Samhällsinformation från Luleå kommun med bl a viktiga telefonnummer.

  

Följ oss på Facebook

 

 

 

 

 

 

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00