Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Landskronas pensionärssektion

Information Vision Pensionärssektion Landskrona

Landskrona 221125

2022

Medlemsmöte 24 november på FORSEA.

Mötet var mycket lyckat med god mat och dryck.

Mötet bestämde på förslag från styrelsen att årsavgiften för 2023 skall vara oförändrad vad gäller den del av avgiften som den lokala avdelningen råder över. Den sammanlagda avgiften var 2022 180:-/år. Mötet erhöll också ett första uppdaterat preliminärt kalendarium över planerade aktiviteter 2023.  

2023

Det som är bestämt inför säsongen 2023 är:

 • Årsmöte, torsdagen den 30 mars klockan 14.00 på Öv-huset Landskrona.
  Sedvanliga mötesförhandlingar, förtäring samt underhållning: Ukuleleorkestern Landskrona.

Det som det jobbas/planeras säsongen 2023 är:

 • Resa, torsdagen den 4 maj (tid/samlingsplats, info kommer senare).
  Nostalgimuséumet Tomelilla, samt även preliminärt stopp vid Hasse och Tage museét om detta låter sig göras, förtäring/mat Anitas på Börringekloster. Kan bli förändringar kring årsskiftet.

 • Teaterresa under hösten. Troligtvis till Nöjesteatern Malmö för att se Lasse Holm ”Musikalen De’ e det här vi kallar kärlek” men kan också bli teaterresa/dagsresa till Göteborg beroende på vilka möjligheter/utbud som finns. Mer info under våren.

 • Ytterligare medlemsmöte/aktivitet planeras i Landskrona på Öv-huset/alternativ plats i Landskrona, men detta återkommer vi till.

 • Kom gärna med förslag till aktiviteter som skulle passa där vi samtidigt kan hålla oss på ”himmaplan”.

    VÄLKOMNA TILL ETT NYTT OCH SPÄNNANDE 2023 ...

   ... och tills vi då ses igen, en God Jul och

Ett Gott Nytt År!

 

 

Allmän information

Information och handlingsprogram för medlemmar eller blivande/nyblivna pensionärer i Visions pensionärssektion, Landskrona.

Vi är idag i Landskronasektionen varierande över året 150-155 medlemmar.

I Landskrona är vi en aktiv senior/pensionärssektion. Vi brukar träffas några gånger om året:

 • åker på dagsresor till trevliga platser, oftast en vår- och en höstresa.
 • årsmöte med någon intressant information/föredragshållare.
 • medlemsmöte med information och vissa möten med förtäring/ middag.
 • resor i samarrangemang med Visions lokalavdelning.

I mån av plats så är maka/make/sambo/partner också välkommen till våra aktiviteter.

Vi arbetar aktivt med att stärka samhörigheten genom:

 • social samvaro, träffar och resor
 • träffa gamla arbetskamrater

Styrelsen är öppen för förslag till aktiviteter och idéer från medlemmarna. Det är viktigt att vi trivs och har trevliga och stimulerande träffar. Förutsättningen för detta är att varje medlem själv är aktiv och ger sin mening till känna. Du är välkommen att ringa till någon i styrelsen om det är något mer du vill veta eller du har något att fråga om.