Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Studenter samtalar.

Det här får du i medlemskapet

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi ger dig koll på arbetslivet och bra kontakter som kan bli ett värdefullt nätverk för dig.

Förmåner för dig som studentmedlem

Stipendier

Du kan söka stipendier för din uppsats, för studier i Sverige och utomlands. Våra stipendier kan ge dig upp till 20 000 kronor.

Visions stipendier

Försäkra studentlivet

Du som är studentmedlem i Vision och är under 39 år kan teckna en riktigt bra hemförsäkring. När du tecknar försäkringen på webben får du de tre första månaderna gratis. Studenthemförsäkringen innehåller ett bra skydd för dina saker, otursförsäkring (allrisk), reseskydd i 45 dagar och hjälp vid ID-stöld. Du kan även teckna till en olycksfallsförsäkring och medförsäkra en partner.

Studentförsäkring

Lönestatistik

Som medlem har du tillgång till vår omfattande lönestatistik som ger dig en bild av löneläget i ditt framtida yrke. Du får rådgivning och tips inför lönesamtalet oavsett om du ska jobba extra eller ta steget ut i arbetslivet.

Visions lönestatistik

Hjälp att skriva personligt brev

I medlemskapet ingår också möjligheten att använda en digital tjänst för att du snabbt och proffsigt ska kunna fixa personliga brev vid jobbsökandet. Genom att svara några på enkla frågor om dig själv, skapar tjänsten ett förslag på personligt brev som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker.

Personligt brev på några minuter

Cv- och Linkedin-granskning

När du ska söka jobb får du personlig cv-granskning. Du kan också få din Linkedin-profil granskad.

Cv-granskning

Linkedin-granskning

Ditt medlemskap - direkt i mobilen

Med Vision-appen får du en översikt av ditt medlemskap direkt i mobilen. Utnyttja dina förmåner och kom i kontakt med oss när det passar dig.

Ladda ner Vision-appen

Rådgivning om villkor i arbetslivet

Vi har koll på dina framtida arbetsvillkor, till exempel vad som gäller kring semester, övertid eller vad du kan tänka på innan du skriver på anställningsavtalet. Mejla, ring, chatta, kontakta oss i Vision-appen eller ställ en fråga på Facebook.

Kontakta Vision

Student Vision på Facebook (facebook.com)

Rabatt på medlemsavgiften när du fått jobb

När det är dags att ta steget ut i arbetslivet får du en förmånlig rabatt - du betalar du endast 100 kronor för ett helt år.

Mer kvar av studiebidraget

Med våra medlemsförmåner får du till exempel rabatt på litteratur, tidningar, träning, bolån, el, kompetensutveckling och semesterstugor.

Visions medlemsförmåner

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar