Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Glad student och kollega.

Från jobb till studier

Har du arbetat i några år och ska börja studera? Gå med som studentmedlem i Vision, eller stanna kvar och ändra ditt medlemskap om du redan är med. Här kan du läsa om vad som gäller för dig som går från jobb till studier.

Medlem i ett annat fackförbund? 

Är du medlem i ett annat fackförbund och ska börja studera inom Visions område? Om du är tjänstledig från ditt ordinarie arbete kan du stanna kvar i ditt nuvarande fackförbund och samtidigt vara studentmedlem i Vision. Se bara till att anmäla till ditt tidigare fackförbund att du har börjat studera.

Studentmedlem i Vision

Redan yrkesverksam medlem i Vision?

Är du redan medlem i Vision och ska börja studera? Ändra ditt medlemskap hos oss till ett studentmedlemskap för att få alla våra förmåner för studenter. Du kan registrera dig som studentmedlem via Mina sidor. Du kan också kontakta oss om du har några frågor.

Mina sidor (logga in)

Kontakta Vision

Inte medlem i något fackförbund?

Är du inte medlem i något fackförbund sedan tidigare? Då är det bara att registrera ditt studentmedlemskap i Vision. Välkommen!

Som studentmedlem i Vision har du tillgång till arbetsrättslig och facklig rådgivning, och förhandlingshjälp på extrajobbet eller sommarjobbet. Vi erbjuder även en hel del medlemsförmåner, bland annat förmånligare hemförsäkring via Folksam och rabatt på bolån.

Om du får jobb inom Visions område efter studierna får du första året som yrkesverksam medlem för bara 100 kronor.

Alla förmåner som studentmedlem

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss