Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Studentförsäkring

Nu kan du som är studentmedlem i Vision och är under 39 år teckna en riktigt bra hemförsäkring. Dessutom - när du tecknar försäkringen på webben får du de tre första månaderna gratis.

Studenthemförsäkringen innehåller ett bra skydd för dina saker, otursförsäkring (allrisk), reseskydd i 45 dagar och hjälp vid ID-stöld. Du kan även teckna till en olycksfallsförsäkring och medförsäkra en partner.

Teckna försäkring 

Att teckna en försäkring är kanske inte det första man tänker på som student. Men att vara oförsäkrad kan få stora ekonomiska konsekvenser om olyckan väl är framme. Därför erbjuder vi våra medlemmar en mycket förmånlig studentförsäkring via Folksam.

Bli studentmedlem

Teckna försäkringen på Folksams webbplats eller ring till Folksams kundservice 0771 950 950 som svarar på dina frågor och hjälper dig att bli rätt försäkrad.

Studentförsäkringen (folksam.se)

Allt det här ingår

  • Hemförsäkring. Skyddar dina prylar i och utanför hemmet vid stöld, brand, etc.
  • Reseskydd. Ersätter läkarkostnader och merkostnader om du blir sjuk eller skadad på resan, samt stöld eller skador på ditt bagage. Reseskyddet gäller i 45 dagar.
  • Oturförsäkring (allrisk). Om du till exempel tappar mobilen från balkongen.
  • Krisskydd. Om du drabbas av en traumatisk skadehändelse.
  • Ansvars-, överfalls och rättsskydd. Skyddar om du råkar skada någon annan eller själv blir utsatt för våld.
  • Flyttskydd. När du flyttar så är dina saker försäkrade på både den gamla och den nya adressen under en övergångsperiod på 31 dagar.
  • Bortaskydd. Ersättning upp till 40 000 kr.
  • Hjälp om du blir utsatt för ID-stöld.

Juristförsäkring 

Vet du vad som gäller om du flyttar ihop, gifter dig, startar företag eller hamnar i en tvist? Som studentmedlem kan du även teckna en juristförsäkring via Folksam.

Juristförsäkring (folksam.se)

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar