Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Illustration: Student som söker stipendium.

Stipendier för studenter

Som student och medlem i Vision kan du söka något av våra stipendier. Vi har stipendium för att skriva uppsats och för att finansiera studier i Sverige eller internationellt. Passa på att skaffa kunskap, kontakter och erfarenheter utöver din utbildning.

Uppsatsstipendier

Ska du skriva uppsats? Sök något av Visions uppsatsstipendier värda 20 000 kronor var.

Ledarskapsstipendium

Skriver du en uppsats som behandlar ledarskap och förutsättningar för gott ledarskap? Sök vårt ledarskapsstipendium på 20 000 kronor!

Ledarskapsstipendium

Samhällsvetarstipendium

Skriver du en uppsats som rör den svenska välfärden och dess utveckling, utmaningar och kvalitet? Sök vårt samhällsvetarstipendium på 20 000 kronor!

Samhällsvetarstipendium

Socionomstipendium

Pluggar du till socionom och skriver en uppsats om socialt arbete? Sök vårt socionomstipendium på 20 000 kronor!

Socionomstipendium

Visions internationella stipendium

Vårt internationella stipendium finns till för dig som ska skriva uppsats om eller på annat sätt studera schysta arbetsvillkor och mänskliga rättigheter kopplade till arbetslivet i andra länder. Stipendiet kan ge dig upp till 15 000 kronor.

Under 2022 gör Vision en översyn av stipendiet. Mer information kommer under hösten 2022.

Internationella stipendiet

Reseberättelser från tidigare stipendiater

Visions studiestipendium

Du som studerar eller som nyligen studerade i Sverige och som är medlem i Vision har möjlighet att söka Visions studiestipendium. Beloppet är ett engångsbelopp på 3 000 kronor, och är avsett som stimulansbidrag för dig när du studerar. Stipendierna lottas ut bland de ansökningar som uppfyller kraven.

Studiestipendiet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar