Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Uppdatera ditt medlemskap

Har du fått jobb, bytt adress eller flyttat fram ditt examensdatum? Kom ihåg att uppdatera ditt medlemskap och se över dina medlemsuppgifter så att de stämmer.

Har du fått jobb efter studierna?

Grattis! Nu är det dags att uppdatera ditt studentmedlemskap till ett som är anpassat för dig i arbetslivet.

Från studier till jobb

Nytt examensdatum?

Har du bestämt dig för att fortsätta studera ett tag till? I så fall kan du uppdatera dina examensuppgifter i vårt medlemsregister utan att logga in först.

Uppdatera examensuppgifter

Ny adress?

Du får koll på vad som händer i Vision genom mejl och brev från oss. Uppdatera dina uppgifter när du till exempel byter mejladress eller flyttar, så att du inte missar något.

Logga in till dina medlemsuppgifter

Logga in här på sidan och klicka sedan på Mina sidor i huvudmenyn. Där kan du uppdatera ditt medlemskap om du exempelvis har fått jobb. Klicka på Mina uppgifter om du vill ändra dina kontaktuppgifter. Det tar ett dygn innan du kan se dina uppdaterade uppgifter.

Mina sidor (logga in)

Frågor?

Välkommen att kontakta Vision om du har några frågor om ditt medlemskap.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar