Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Annonser och läsplatta med bild på en man med en megafon.

Nu visar vi alla hur nära vi är!

2024-05-21

Vision finns alltid nära i medlemmarnas vardag – det visar vi nu på en massa sätt genom ett nytt kommunikationskoncept. Temat för konceptet är "Vi finns nära", eftersom vi är unikt nära i stort som smått på arbetsplatserna. Det är något vi vet att våra medlemmar verkligen uppskattar.

I konceptet leker vi med kontrasterna ”långt ifrån” och ”nära”. På ett humoristiskt sätt illustrerar vi motsatsen till nära – situationer där någon försöker hjälpa till från väääldigt långt avstånd, eller på ett inte så enkelt eller bra sätt. Vi beskriver också jobbrelaterade situationer där viktiga saker känns lååångt borta, till exempel semestern. För att sedan hämta hem det i vårt kampanjbudskap; Att vi på Vision finns nära, och varför det är bra.

Nära-konceptet kommer att leva under lång tid. Första steget blir en lanseringskampanj med start den 20 maj. Genom den ska vi öka kännedomen om Vision och allt fint vi tillsammans står för. Vi kommer synas och märkas i stora kanaler som playtjänster på tv, radio, sociala medier, annonser digitalt och i tidningar.

Så kan du använda kampanjen

I Visions varumärkesportal hittar du mer information om kampanjen, material som du kan dela i sociala medier och riv av-lappar att sätta upp på arbetsplatsen.

I profilbutiken kan du beställa kampanjkit med godis och frågor som underlättar medlemsvärvning i personalrummet.

Kampanjen i varumärkesportalen (varumarke.vision.se)

Kampanjkit i profilbutiken (vision.topline.se)

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss