Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Illustration. En mobiltelefon med en app och en kvinna i profil.

Enklare att hitta i Visions app

2023-06-21

Vi har fokuserat på att lyfta fram det innehåll som är mest använt i appen, så att det blir mer snabbtillgängligt. Den största förändringen har skett i vänstermenyn som nu har kortats ner.

Vad är ändrat och var hittar jag informationen?

Sidorna Nyheter och Artiklar har släckts i menyn. Men både nyheter och artiklar finns kvar som tidigare på startsidan (Hem). Där hittar du de senaste nyheterna och artiklarna och kan enkelt klicka dig vidare för att läsa fler.

Min avdelning – där du ser vilken avdelning du tillhör, dina kontakter och hur många nya medlemmar din arbetsplats har fått – är släckt i vänstermenyn, men du hittar den även fortsättningsvis på Mitt Vision. På Mitt Vision finns dessutom annat som är viktigt för ditt medlemskap och ditt uppdrag som förtroendevald samlat.

Personlig rådgivning har vi döpt om till Facklig rådgivning. Här kan du söka fram svar på det du undrar över i vår omfattande Frågor och svar-bank. Hittar du inte vad du söker eller vill få en personlig kontakt kan du gå vidare till att chatta med oss eller välja någon av de andra kontaktvägarna på sidan.

Vision Play är sidan där vi inspirerar till förkovring och kunskapsinhämtning i videoformat. Den har fått flytta in på sidan Kurser och aktiviteter. På så vis samlar olika sätt som du kan utveckla dig på, antingen med en lättare video eller genom att söka fram aktiviteter du vill delta i. 

Uppdatera appen i din telefon

Sist men inte minst: se till att uppdatera din app så att du får tillgång till den senaste versionen och får ta del av den mer lättnavigerade appen.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Söker du en uppdragshandling?

Beskrivningar av varje förtroendeuppdrag i Vision finns samlat bland våra riktlinjer.

Riktlinjer och material

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss