Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Kvinna distansjobbar vid sitt skrivbord.

Webbinarium om digital arbetsmiljö

2022-05-20

Att ha en bra och framför allt fungerande digital arbetsmiljö har aldrig varit viktigare. IT-strul skapar stress, tar tid och leder till sämre effektivitet. Välkommen på en förmiddag på temat digital arbetsmiljö. Digitalt såklart!

När: 31 maj, kl 9-12

Hur: Via Zoom eller Teams, anmälningslänk mejlas ut.

Anmälan

Görs senast 24 maj

Anmäl dig

Vilket stöd finns?

Vision är en partsorganisation till Suntarbetsliv - som jobbar med att ta fram verktyg för friska arbetsplatser. Där finns en uppsjö av användbara verktyg i ditt uppdrag som förtroendevald. Under webbinariet kommer Charlotte Wikholm och Linnea Bjuhr från Suntarbetsliv berätta det stöd de erbjuder med fokus på digital arbetsmiljö och arbetsliv.

Digi-ronden och aktuell forskning

Vi kommer att kika på Digi-ronden - ett digitalt verktyg för att främja bättre digitala system - bland annat genom digitala skyddsronder. Aktuell forskning inom om ämnet lyfts också fram. Visons egen strateg inom arbetsmiljö, Björn Cárdenas, berättar om vad våra undersökningar visar för Visions medlemmar. Både relaterat till deras digitala arbetsmiljö och arbetet på distans. 

I fokus är såklart hela tiden vad du som förtroendevald kan göra för att påverka. Du får handfasta tips på hur du kan gå tillväga, kunskap och länkar till användbara verktyg. 

Ledighet

Arbetsgivaren förväntas stå för förlorad arbetsförtjänst enligt Förtroendemannalagen § 7, behöver du stöd i samtalet med din arbetsgivare gällande din ledighet så är du välkommen att kontakta ditt center.

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar