Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • Leende person med headset.

Lönecoachning

Osäker på hur du kan höja din lön, eller behöver du tips inför löneförhandlingen på nya jobbet? Du som är medlem i Vision kan höra av dig till Vision Direkt för lönecoachning inför ditt lönesamtal eller din löneförhandling.

Kontakta våra rådgivare för lönecoachning

Hör av dig till Vision Direkt för att få rådgivning och lönecoachning. Vision Direkt är tillgängliga alla vardagar klockan 8–20.

Kontakta Vision

Hur går lönecoachning till?

Under ett lönecoachningssamtal ställer rådgivaren frågor till dig om din lön, ditt arbete och din arbetsplats, och ger sedan råd utifrån det.

Till exempel kan du få frågan om det finns lönekriterier på din arbetsplats och hur de fungerar. Rådgivaren kan också fråga vad som har hänt sedan senaste lönesamtalet, till exempel om du har fått nya arbetsuppgifter eller kompetensutveckling.

Sedan diskuterar du och lönecoachen hur du kan lyfta sådana saker i lönesamtalet. Kanske är det inte säkert att din lönesättande chef vet allt som du gör eller har gjort på jobbet.

Lönesamtal

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss