×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Hållbart arbetsliv

Hållbart arbetsliv

Schyst matbord

Infoblad i A4-format. ”Schyst matbord” är Visions riktlinje för vilken mat som serveras när vi träffas på konferenser och utbildningar. Syftet med schyst matbord är att minska Visions negativa klimatpåverkan, och att inspirera andra att göra detsamma. Publicerad december 2020. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Facklig handbok för bättre offentlig upphandling

En grundläggande och praktisk handbok för förtroendevalda och ombudsmän som kommer i kontakt med och/eller deltar i offentlig upphandling. Ett särskilt kapitel ”För dig som är förtroendevald” beskriver olika vägar till fackligt inflytande och utgångspunkter när facket ställer krav i upphandling. Utgiven av OFR, Offentliganställdas Förhandlingsråd, där Vision är medlemmar. Uppdaterad januari 2019.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Visitkort: En arbetsplats för alla

Fortbildning på 20 min. Inspireras av Visions e-utbildning. www.enarbetsplatsforalla.se, e-utbildning för ett mänskligt arbetsliv. Tryckt i oktober 2018.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Vision är en Fair Union

Broschyr i A6-format som beskriver vad det betyder att Vision är en Fair Union och kopplingen mellan Fair Union och Agenda 2030. Berättar hur Vision bidrar till att uppfylla de globala målen och innehåller en punktlista på vad medlemmar i Vision kan göra. Tryckt juni 2018.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Fair Union Dragspelsfolder

Gör din arbetsplats mer Fair med Vision. Dragspelsfolder i visitkortsformat. Innehåller tips på aktiviteter som medlemmar kan göra på sina arbetsplatser inom Fair Union, samt en uppmaning att tipsa oss om lokala aktiviteter 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Affisch: Fair Union

Affisch i A4 om vad Fair Union innebär. Fungerar bra att ladda ner och skriva ut själv. Uppdaterad mars 2017.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Pride-affisch - hjärta

Pride-affisch i A3-format. 2019 och 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Pride-affisch - ränder

Pride-affisch i A3-format. 2019 och 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Nyheter

Till arkivet

1066 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum