Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Hållbart arbetsliv

Hållbart arbetsliv

Informationsblad: Schyst matbord

Infoblad i A4-format. ”Schyst matbord” är Visions riktlinje för vilken mat som serveras när vi träffas på konferenser och utbildningar. Syftet med schyst matbord är att minska Visions negativa klimatpåverkan, och att inspirera andra att göra detsamma. Uppdaterad januari 2023. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Informationsblad: Klimatombud

Ett informationsblad i A4-format om den nya fackliga rollen klimatombud. Utskrivbar pdf. Framtagen april 2022. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Affisch A4: Fair Union

Affisch i A4 om vad Fair Union innebär. Fungerar bra att ladda ner och skriva ut själv. Uppdaterad mars 2017.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Pride-affisch - ränder

Pride-affisch i A3-format. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Pride-affisch - hjärta

Pride-affisch i A3-format. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Visitkort: En arbetsplats för alla

Fortbildning på 20 min. Inspireras av Visions e-utbildning En arbetsplats för alla samt e-utbildningen för ett mänskligt arbetsliv. Tryckt i oktober 2018.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr