Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision Chef

Vision Chef

Chefsbroschyr

Rekryteringsbroschyr "Sveriges största chefsförbund inom välfärden", med anmälningsblanketter. Vänder sig till chefer. Uppdaterad januari 2021.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Vill du bli en ännu bättre chef?

Broschyr om alla aktiviteter för chefsmedlemmar, som seminarier, utbildningar och mässor.

Uppdaterad januari 2022.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Teams bakgrund mönster logotyp Vision Chef

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner som PNG (inte PDF som det står på länken nedan). Mönster med logotyp Vision Chef. Publiserad december 2020.

Ladda ner som PDF

Utvecklings- och lönesamtal (chefer)

"Utvecklings- och lönesamtal för ett bra ledarskap" är ett material för chefer som har samtal med sina medarbetare. Innehållet baseras på Visions nya lönepolitik. Uppdaterad november 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Flyer: Chefserbjudande

Flyer med medlemserbjudandet till chefer. Tryckt version uppdaterad 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget). 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Affisch Chef: Allt det här får du

Affisch i A3. "Allt det här får du". En affisch med Visions erbjudande för chefer. Uppdaterad i maj 2020. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Visitkort Chef

Visitkort för chefsmedlemmar. "Personlig rådgivning för dig som chef. Hör av dig till Chef Direkt. 0771 360 600". Nytryck 2022.

Jag vill beställa st 0 kr

Chef: Kitt för anställningsintervju

Ett informationskitt att lämna till en chef som kommer på anställningsintervju. Innehåller information om Vision och våra tjänster (t ex karriärtjänster) och hälsar personen välkommen som medlem om hen får jobbet. Kittet uppdaterat maj 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Handbok för chefer: Diskrimineringslagens aktiva åtgärder

Är du en chef som vill göra rätt och som förstår att lagen ställer höga krav – men bara inte vet hur du ska börja? Då är det här boken för dig! Boken förklarar vad lagen kräver och hjälper dig som chef att lägga upp arbetet med förebyggande åtgärder på bästa sätt.

Boken är 50 sidor.

Jag vill beställa st 35 kr

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar