Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två medarbetare på Vision.

Jobba hos Vision

Som fackförbund arbetar vi på Vision för en bra arbetsmiljö för våra medlemmar. Det gäller förstås även våra egna medarbetare. Vision erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där du har alla möjligheter att utvecklas.

Sök jobb hos oss på Vision

Söker du efter nästa utmaning i arbetslivet? Vill du tillhöra en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du får möjlighet att utvecklas? Då kanske ditt nästa jobb finns hos oss på Vision. Varmt välkommen att söka våra lediga jobb!

Lediga jobb

Karriärföretag 2022

Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022. Därmed är vi en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Hos oss har du som medarbetare stora möjligheter till att utvecklas på jobbet.

Motiveringen för Vision och mer om utmärkelsen Karriärföretag finns på Karriärföretagens webbplats.

Vision - Karriärföretagen (karriarforetagen.se)

Nöjdare medarbetare ger nöjdare medlemmar

Visions övergripande mål är att öka antalet medlemmar och bli ett ännu starkare fackförbund, med medlemmar som upplever ett relevant erbjudande och som är nöjda. En förutsättning för att uppnå detta mål Vision är att också ha nöjdaste medarbetarna. 

Vårt erbjudande till dig som medarbetare

  • Engagemang. Vi satsar mycket på ett ledarskap och självledarskap som är framåtlutat, modigt, tillitsfullt och inkluderande. Vi hjälps åt att göra varandra bättre.
  • Meningsfullhet. Din insats är värdefull och nödvändig för att fler ska få bra arbetsvillkor. Vi är stolta över det vi åstadkommer!
  • Välmående. Tillsammans ser vi till att våra medarbetare både går till jobbet och hem från jobbet med en känsla av arbetsglädje.
  • Ett mänskligt arbetsliv. Vi tror på ett arbetsliv där alla behövs och får plats, får bidra med sin kompetens och kan vara sig själva.
  • Flexibilitet. Utöver våra kontor runt om i landet jobbar vi självklart en hel del digitalt. På så sätt har du möjlighet till stor variation i din arbetsdag.

Så säger våra medarbetare

"Som fackförbund kan man ju inte bara prata om att det ska vara ett hållbart arbetsliv utan man måste ju leva som man lär och skapa bra arbetsmiljö för medarbetarna, precis som Vision gör!"

- Sara Roxell, socialpolitisk rådgivare på Vision

”Jag har alltid haft kul på jobbet och alltid känt ett otroligt stöd på jobbet. Har man kul på jobbet blir det ett bra resultat. Jag älskar mitt jobb!”

- Christian Örjestål, Samordningschef på Vision

"Vision är ett fackförbund med väldigt bra värderingar. En bra arbetsplats är en arbetsplats där jag tycker om mitt jobb men också där jag har det bra socialt. Det gör en glad helt enkelt!"

- Axel Jensen, verksamhetsledare student på Vision 

Kontakta oss

Är du osäker på om du kan vara medlem i Vision? Ta kontakt med Vision Direkt.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss