Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Jobba hos Vision

Som fackförbund arbetar vi på Vision för en bra arbetsmiljö för våra medlemmar. Det gäller förstås även våra egna medarbetare. Vision erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där du har alla möjligheter att utvecklas.

Sök jobb hos oss på Vision

Söker du efter nästa utmaning i arbetslivet? Vill du tillhöra en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du får möjlighet att utvecklas? Då kanske ditt nästa jobb finns hos oss på Vision. Varmt välkommen att söka våra lediga jobb!

Lediga jobb

Karriärföretag 2022

Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022. Därmed är vi en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Hos oss har du som medarbetare stora möjligheter till att utvecklas på jobbet.

Motiveringen för Vision och mer om utmärkelsen Karriärföretag finns på Karriärföretagens webbplats.

Vision - Karriärföretagen (karriarforetagen.se)

Nöjdare medarbetare ger nöjdare medlemmar

Visions övergripande mål är att öka antalet medlemmar och bli ett ännu starkare fackförbund, med medlemmar som upplever ett relevant erbjudande och som är nöjda. En förutsättning för att uppnå detta mål Vision är att också ha nöjdaste medarbetarna. 

Vårt erbjudande till dig som medarbetare

  • Engagemang. Vi satsar mycket på ett ledarskap och självledarskap som är framåtlutat, modigt, tillitsfullt och inkluderande. Vi hjälps åt att göra varandra bättre.
  • Meningsfullhet. Din insats är värdefull och nödvändig för att fler ska få bra arbetsvillkor. Vi är stolta över det vi åstadkommer!
  • Välmående. Tillsammans ser vi till att våra medarbetare både går till jobbet och hem från jobbet med en känsla av arbetsglädje.
  • Ett mänskligt arbetsliv. Vi tror på ett arbetsliv där alla behövs och får plats, får bidra med sin kompetens och kan vara sig själva.
  • Flexibilitet. Utöver våra kontor runt om i landet jobbar vi självklart en hel del digitalt. På så sätt har du möjlighet till stor variation i din arbetsdag.

Så säger våra medarbetare

"Som fackförbund kan man ju inte bara prata om att det ska vara ett hållbart arbetsliv utan man måste ju leva som man lär och skapa bra arbetsmiljö för medarbetarna, precis som Vision gör!"

- Sara Roxell, socialpolitisk rådgivare på Vision

”Jag har alltid haft kul på jobbet och alltid känt ett otroligt stöd på jobbet. Har man kul på jobbet blir det ett bra resultat. Jag älskar mitt jobb!”

- Christian Örjestål, Samordningschef på Vision

"Vision är ett fackförbund med väldigt bra värderingar. En bra arbetsplats är en arbetsplats där jag tycker om mitt jobb men också där jag har det bra socialt. Det gör en glad helt enkelt!"

- Axel Jensen, verksamhetsledare student på Vision 

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar