Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Två medarbetare gör high five.

Jobba hos Vision

Som fackförbund arbetar vi på Vision för en bra arbetsmiljö för våra medlemmar. Det gäller förstås även våra egna medarbetare. Vision erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där du har alla möjligheter att utvecklas.

Sök jobb hos oss på Vision

Söker du efter nästa utmaning i arbetslivet? Vill du tillhöra en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du får möjlighet att utvecklas? Då kanske ditt nästa jobb finns hos oss på Vision. Varmt välkommen att söka våra lediga jobb!

Lediga jobb

Hur är det att jobba på Vision?

I den här videon får du träffa en av våra medarbetare som berättar mer om hur det är att arbeta på Vision.

Karriärföretag 2024

Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2024. Därmed är vi en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Hos oss har du som medarbetare stora möjligheter att utvecklas på jobbet.

Motiveringen för Vision och mer om utmärkelsen Karriärföretag finns på Karriärföretagens webbplats.

Vision – Karriärföretagen (karriarforetagen.se)

Nöjdare medarbetare ger nöjdare medlemmar

Visions övergripande mål är att öka antalet medlemmar och bli ett ännu starkare fackförbund, med medlemmar som upplever ett relevant erbjudande och som är nöjda. En förutsättning för att uppnå detta mål är att också ha de nöjdaste medarbetarna.

Visions erbjudande till dig som medarbetare

  • Engagemang. Vi satsar mycket på ett ledarskap och självledarskap som är framåtlutat, modigt, tillitsfullt och inkluderande. Vi hjälps åt att göra varandra bättre.
  • Meningsfullhet. Din insats är värdefull och nödvändig för att fler ska få bra arbetsvillkor. Vi är stolta över det vi åstadkommer!
  • Välmående. Tillsammans ser vi till att våra medarbetare både går till jobbet och hem från jobbet med en känsla av arbetsglädje.
  • Ett mänskligt arbetsliv. Vi tror på ett arbetsliv där alla behövs och får plats, får bidra med sin kompetens och kan vara sig själva.
  • Flexibilitet. Utöver våra kontor runt om i landet jobbar vi självklart en hel del digitalt. På så sätt har du möjlighet till stor variation i din arbetsdag.

Kontakta oss

Är du osäker på om du kan vara medlem i Vision? Ta kontakt med Vision Direkt.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss