Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Trycksaker: Övrigt

Här kan du ladda ner eller beställa övrigt material från Vision.

Trycksaker: Övrigt

Affisch: Vision <3 skyddsombud

En affisch att hänga upp på arbetsplatsen för att lyfta upp våra fantastiska skyddsombud. Tryckt i september 2017.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Dekal: Skyddsombud

Klistermärke med texten "Jag är ditt skyddsombud". Kan fästas på väggen och du kan skriva ditt namn på. Format: 10x7 cm.

Jag vill beställa st 0 kr

Dekal: Vision-ombud

Klistermärke med texten "Jag är ditt Vision-ombud". Kan fästas på väggen och du kan skriva ditt namn på. Format: 10x7 cm.

Jag vill beställa st 0 kr

Konferensblock A5

Konferensblock i A5-format med vita blad, Visions logotyp och kontaktdetaljer. Priset är exklusive 25 procent moms.

Jag vill beställa st 4 kr

Skylt: Jag är ditt Vision-ombud

Skylt att ladda ner, skriva ut, vika och ställa på bord. Du skriver ut en A4-sida och viker på mitten. Du kan också klippa ut som A5-sida och sätta upp på en vägg. Uppdaterad 2022.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Tackkort A6

Dubbelvikt kort i A6-format med blank insida. Kan användas som tackkort eller korrespondenskort. Priset är för en bunt med 30 kort och exklusive moms.

Jag vill beställa st 80 kr

Teams-bakgrund: Draperi

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner i png-format (inte pdf som det står på länken nedan). Motiv med lila draperi. Publicerad januari 2021.

Ladda ner som PDF

Teams-bakgrund: Mönster Visions logotyp

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner i png-format (inte pdf som det står på länken nedan). Mönster med Visions logotyp. Publicerad december 2020.

Ladda ner som PDF

Teams-bakgrund: Mönster illustration

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner i png-format (inte pdf som det står på länken nedan). Mönster med illustrationer av människor. Publicerad januari 2021.

Ladda ner som PDF

Teams-bakgrund: Mönster pilar

Bakgrundsbild för Teams att ladda ner i png-format (inte pdf som det står på länken nedan). Mönster med pilar. Publicerad januari 2021.

Ladda ner som PDF

Visitkort: Skyddsombud

Visitkort med stansat hål för att användas på till exempel en ros för att uppmärksamma ett skyddsombuds fantastiska arbete. Tryckt september 2017.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Kontakta oss

Är du osäker på om du kan vara medlem i Vision? Ta kontakt med Vision Direkt.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss