Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Yrke och bransch

Yrke och bransch

Skola A3-affisch

Affisch i A3-format med information för lärare utan lärarexamen. Uppdaterad 30 januari 2020.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Fackförbundet för dig inom socialt arbete

Rekryteringsbroschyr i A5 till det sociala området. Om Visions medlemserbjudande och hur man kan påverka genom Vision. Tryckt version uppdaterad december 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget).

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Yrkesblad Administratör

Bladet berättar om Visions erbjudande för administratörer. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr Gladare måndagar när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Tryckt version uppdaterades december 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget). 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Yrkesblad Medicinsk sekreterare

Bladet berättar om Visions erbjudande för medicinska sekreterare. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr Gladare måndagar när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Tryckt version uppdaterad december 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget).

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Yrkesblad Socialt arbete

Bladet berättar om Visions erbjudande för dig som jobbar inom socialt arbete. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr Gladare måndagar när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Tryckt version uppdaterad december 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget).

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Jobba utifrån barnets rättigheter

Riksdagen har beslutat att barnkonventionen ska börja gälla som svensk lag från 1 januari 2020. I denna broschyr finns Visions budskap till arbetsgivare och verksamhetsansvariga för att barns rättigheter ska få genomslag. 4-sidig folder i A5-format. Framtagen mars 2019.

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Socialtjänst i topp, så här gör du skillnad som kommunpolitiker

Med uppdraget som kommunpolitiker följer det yttersta arbetsgivaransvaret. I denna broschyr finns tips på hur man leder för en socialtjänst i topp, till nytta för kommuninvånarna och med bra arbetsförhållanden för de anställda. 4-sidig folder i A5-format. Framtagen januari 2019. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Visitkort: Påverka framtidens socialtjänst

Visitkort att beställa. Uppmana alla som jobbar med socialt arbete att vara med och påverka regeringens utredning av socialtjänsten genom att gå med i gruppen ”Framtidens socialtjänst” på Facebook. De kan också lämna synpunkter på webben

Jag vill beställa st 0 kr

Affisch: Påverka framtidens socialtjänst

"Framtidens socialtjänst" heter regeringens utredning om socialtjänstlagen. Vision har en plats i utredningen och vill ha in de verkliga experternas synpunkter -medlemmarna som arbetar med socialt arbete. Affisch i A3-format som uppmanar medlemmar inom socialt arbete att gå med i diskussionsgruppen "Framtidens socialtjänst" på Facebook. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Flyer: Påverka framtidens socialtjänst

Ett kort i A5-format för träffar, mässor, med mera. Tryckt på tjockt papper, 280g. Framsida: Syftet med dialogen om framtidens socialtjänst presenteras. Baksida: förslag på hur en kan påverka framtidens socialtjänst. Skapad maj 2018. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum