Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Yrke och bransch

Yrke och bransch

Yrkesblad: Administratör

Bladet berättar om Visions erbjudande för administratörer. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Uppdaterades november 2022. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Yrkesblad: Medicinsk sekreterare

Bladet berättar om Visions erbjudande för medicinska sekreterare. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Uppdaterad november 2022. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Yrkesblad: Socialt arbete

Bladet berättar om Visions erbjudande för dig som jobbar inom socialt arbete. Beställ och använd tillsammans med Visions rekryteringsbroschyr när du rekryterar. Bladet kan också användas separat. Uppdaterad november 2022. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Broschyr: Fackförbundet för dig inom socialt arbete

Rekryteringsbroschyr i A5 till det sociala området. Om Visions medlemserbjudande och hur man kan påverka genom Vision. Tryckt version uppdaterad december 2019. Pdf uppdaterad maj 2020 (Mentornätverket borttaget).

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr

Broschyr: Socialtjänst i topp, så här gör du skillnad som kommunpolitiker

Med uppdraget som kommunpolitiker följer det yttersta arbetsgivaransvaret. I denna broschyr finns tips på hur man leder för en socialtjänst i topp, till nytta för kommuninvånarna och med bra arbetsförhållanden för de anställda. 4-sidig folder i A5-format. Framtagen januari 2019. 

Ladda ner som PDF
Jag vill beställa st 0 kr