Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Illustration: Tillsammans för bättre villkor.

Design och varumärke

Alla mallar och riktlinjer om Visions visuella identitet finns i vår varumärkesportal. Besök också profilbutiken för att beställa profilprodukter med Visions färger och logotyp. Trycksaker kan du beställa här på vision.se.

Varumärkesportalen

I Visions varumärkesportal hittar du allt det som tillsammans utgör Visions visuella identitet. Här finns till exempel Visions logotyp, färgkoder, bildbank och designmallar. Du hittar även riktlinjer för hur de här verktygen ska användas.

Varumärkesportalen (varumarke.vision.se)

Visions profilbutik

Det är viktigt för Vision att vi alla hjälps åt att hålla ihop vår grafiska identitet. Det stärker Visions varumärke och uppfattningen om vilka vi är.

Profilprodukter är ett viktigt verktyg för hela vår organisation. En kopp, en penna eller en tröja gör oss synliga och skapar en känsla och bild av vilka Vision är.

Profilbutiken (vision.topline.se)

Riktlinjer för profilprodukter

Som stöd för att vi ska bli ett starkt förbund har förbundsstyrelsen tagit fram riktlinjer för vad som gäller när nya profilprodukter tas fram.

Riktlinjerna för profilprodukter tar bland annat upp

  • kriterier som Visions profilprodukter och upphandlingen av dem ska uppfylla
  • vad som menas med att Visions produkter är fair
  • designen på Visions profilprodukter
  • placering av Visions logotyp
  • kontaktuppgifter om du har frågor.

Riktlinjer för profilprodukter (pdf)

Trycksaker

Söker du trycksaker till ditt rekryteringsarbete eller en aktivitet på arbetsplatsen? Beställ material eller ladda ner det direkt här på webbplatsen.

Trycksaker

Kontakta oss

Är du osäker på om du kan vara medlem i Vision? Ta kontakt med Vision Direkt.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss